Grupul Farmavet - Pasteur ofera medicilor peste 1,5 tone de detergenti, sapunuri si dezinfectanti prin asociatia Daruieste Viata

Comunicat de presa
Marti, 05 Mai 2020, ora 14:57
88557 citiri
Grupul Farmavet - Pasteur ofera medicilor peste 1,5 tone de detergenti, sapunuri si dezinfectanti prin asociatia Daruieste Viata

Grupul Farmavet - Pasteur, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii farmaceutice si de nutritie pentru domeniul veterinar din Romania, a oferit asociatiei Daruieste Viata sapunuri, detergenti si dezinfectanti pentru uz uman, precum si produse pentru relaxare musculara in valoare de 100.000 lei.

Acestea vor ajunge la cadrele medicale din institutiile publice de sanatate care trateaza sau vor prelua pacienti cu Covid19 din Bucuresti si din tara.

De asemenea, acestea vor fi distribuite spitalelor si sectiilor care trebuie sa asigure continuitatea asistentei medicale, mai ales a pacientilor vulnerabili sau cu urgente medicale.

"Ne bucuram sa putem ajuta cadrele medicale si pacientii cu produse de igiena indispensabile, care contribuie la prevenirea raspandirii imbolnavirilor. Pe langa sapunuri, detergenti si dezinfectanti, avem posibilitatea sa oferim corpului medical si produse care sa ajute la atenuarea efectelor efortului fizic sustinut si indelungat in aceasta perioada.

Multumim asociatiei Daruieste Viata pentru preocuparea fata de sistemul de sanatate, grija pentru pacienti si pentru operativitate", a declarat Irina Rosu, CEO al grupului Farmavet - Pasteur.

Produsele sunt oferite de catre Farmavet SA - distribuitor major de solutii medicale veterinare si sunt realizate in Romania de catre Pasteur Filiala Filipesti SA - unul dintre principalii producatori de preparate biologice si medicamente generice din domeniul veterinar.

Farmavet SA, Pasteur Filiala Filipesti SA si FNC Pietroiu SA (producator de furaje pentru animale) fac parte din grupul Farmavet - Pasteur.*

Donatia consta in:

- 1.000 litri Soft As - sapun lichid pentru spalarea mainilor si a corpului

- 480 litri Degres As - detergent lichid superconcentrat pentru suprafete, din care pot fi obtinute pana la 48 de tone de solutie de spalare, in functie de gradul de murdarie.

- 100 litri Deo sept - detergent dezinfectant lichid concentrat pentru decontaminarea si dezinfectarea suprafetelor, echipamentelor, utilajelor si mobilierului din spatii publice, unitati medicale, laboratoare, mijloace de transport public

- 2.400 de produse Eqvagel Forte, gel calmant si relaxant pentru uz uman, folosit pentru contracturi musculare dupa efort fizic si pentru stimularea circulatiei.

Grupul Farmavet - Pasteur nu reprezinta o entitate juridica. Termenul denumeste generic managementul integrat al celor trei entitati.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#donatii daruiete viata , #vesti bune
Comentarii