Kaufland ofera alimentele necesare pentru mesele celor care lupta cu virusul in spitalele din Bucuresti

Comunicat de presa
Joi, 02 Aprilie 2020, ora 15:53
12642 citiri
Kaufland ofera alimentele necesare pentru mesele celor care lupta cu virusul in spitalele din Bucuresti

Kaufland Romania sprijina eroii din prima linie in lupta cu COVID-19 care au nevoie de o masa calda si ofera alimentele necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri, timp de o luna, in cadrul initiativei #Acum, lansata de restaurantul Kane - New Romanian Cuisine, devenit temporar bucatarie comunitara.

Cu sprijinul Asociatiei Act for Tomorrow, Kaufland va asigura alimentele pentru pregatirea a 1500 de meniuri pe saptamana, in urmatoarea luna.

Organizatorii proiectului vor servi zilnic mancare gustoasa si hranitoare celor ce sunt adevarati eroi in aceasta perioada dificila: medicii si asistentele care lucreaza neobosit in spitalele din Bucuresti, precum si persoanelor varstnice ramase fara ajutor.

Pentru a invinge, este nevoie de resurse, iar mancarea de buna calitate este o resursa indispensabila pentru acestia.

Meniul oferit va cuprinde supa, fel principal si desert, preparate de catre Chef Catalin Bejenariu si echipa sa din bucataria Kane, cu standardele de calitate ale celebrului restaurant, respectand toate masurile de siguranta.

Livrarile se realizeaza prin intermediul echipei Kane catre Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes, Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu si Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

De asemenea, voluntari de la Asociatia Studentilor in Constructii livreaza catre persoanele varstnice din Bucuresti, ramase fara sprijin in aceasta perioada dificila.

Colaborarea este posibila prin crearea unui mecanism unic ce a presupus reorganizarea fluxurilor interne si angreneaza bucatari de la alte restaurante care si-au suspendat temporar activitatea si astfel sunt incluse intr-un sistem nou, ce vine in beneficiul celor care au nevoie de sprijin in aceasta perioada.

Prin acest gest, Kaufland continua campania #ajut si vine in ajutorul celor care nu se pot deplasa cu usurinta in aceasta perioada si depun eforturi extraordinare in lupta cu COVID-19, fiind cei mai afectati.

Despre initiativa #ACUM

Proiectul #ACUM reprezinta o platforma de solidaritate ce reuneste intr-un efort comun colegi din alte restaurante, ONG-uri si companii din mediul privat, cu scopul de a sustine cadrele medicale din Bucuresti si persoanele vulnerabile cu resurse hranitoare in lupta crancena pe care o duc zi de zi in spitale, in contextul epidemiei de COVID-19.

Sunt disponibile livrari speciale pentru familii, precum si un serviciu de corporate delivery.

#ACUM este un proiect realizat cu sprijinul partenerilor Mastercard si Kaufland, Genesis Property (Novo Park si WestGate), BCR, Lateral, Secom, Autonom, Biodeck, Act for Tommorow.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine in 8 tari, 132.000 de angajati si o retea de 127 de magazine in Romania.

Asumarea responsabilitatii ecologice si sociale este un aspect esential al politicii corporative Kaufland.

Crezul companiei consta in ideea ca lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecaruia, de aceea, in 2018, Kaufland a dezvoltat platforma "Implicarea face diferenta", sub umbrela careia sunt comunicate toate actiunile de responsabilitate sociala.

Cea mai mare parte a proiectelor CSR ale companiei sunt desfasurate in parteneriat cu asociatii nonguvernamentale regionale sau nationale si urmaresc implementarea de programe sociale complexe ce se adreseaza unor grupuri mari de beneficiari.

Pentru mai multe detalii vizitati www.kaufland.ro.

Kaufland angajeaza persoane cu dizabilitati la nivel national. Cei interesati pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro - unde este disponibila lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numarul de telefon 021.9132.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Kaufland Romania, #alimente cadre medicale , #vesti bune