MAM Bricolaj doneaza 20 de tone de alimente catre persoanele din categorii defavorizate, afectate in aceasta perioada

Comunicat de presa
Vineri, 17 Aprilie 2020, ora 13:25
12155 citiri
MAM Bricolaj doneaza 20 de tone de alimente catre persoanele din categorii defavorizate, afectate in aceasta perioada

MAM Bricolaj, companie romaneasca din industria de bricolaj, doneaza in aceasta perioada 10 tone de cartofi si 10 tone de ceapa. Scopul e ajutorarea persoanelor din categorii sociale vulnerabile puternic afectate in aceasta perioada de criza medicala.

Alimentele au ajuns in mai multe centre de plasament din tara, la asociatii si organizatii non-guvernamentale care au in grija copii, batrani sau adulti din categorii defavorizate.

Pentru a veni in sprijinul categoriilor sociale care au nevoie de ajutor in perioada de criza, MAM Bricolaj a decis sa se implice oferind alimente.

Selectia categoriilor de persoane carora le ofera sprijin a fost facuta in functie de gradul de vulnerabilitate sau imposibilitatea de a se descurca singuri, cum sunt copiii din centrele de plasament, batranii din centre pentru varstnici sau adulti din grupuri defavorizate care mananca la cantine sociale.

Intreaga actiune a fost reunita sub doua hashtag-uri: #acuMAMimplicat si #acuMAMajutat.

"Suntem de parere ca este esential ca ajutorul sa vina atunci cand este cea mai mare nevoie de el si, pentru ca perioada pe care o traversam este una dificila, am decis sa ne implicam. Ne dam seama ca acum, poate mai mult ca oricand, au mare nevoie de noi persoanele care nu se pot descurca singure, de aceea am ales sa donam alimente catre cateva organizatii care stim ca au in grija copii, batrani sau adulti carora le este greu. Vrem sa dam o mana de ajutor cum putem si sa aratam ca implicarea tuturor ne ajuta sa trecem cu bine impreuna peste aceasta perioada", a spus Cristian Gavan, fondator MAM Bricolaj.

In total, mai mult de 10 organizatii au primit alimente din partea MAM Bricolaj, printre care Organizatia Umanitara Concordia, Asociatia Taxiul cu Bomboane, Asociatia Carusel, Asociatia Pro Vita aflata in Parohia Valea Plopului si care are grija de 450 de copii, Asociatia Mana Cereasca, din Parohia Lada, judetul Teleorman, care are in grija un orfelinat cu peste 100 de copii si doua cantine sociale din zona, dar si Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti care supervizeaza cantine sociale din toate sectoarele si trei case de batrani din Capitala.

Mai mult, MAM Bricolaj s-a alaturat campaniei "Impreuna, impotriva Covid-19" organizata de restaurantul Red Angus Steakhouse, prin intermediul careia primeste pranzul zilnic in perioada de criza personalul medical din spitalele din Bucuresti destinate pacientilor infectati cu COVID-19. Astfel, catre aceasta unitate au fost directionate aproximativ 400 de kilograme de cartofi si 70 de kilograme de ceapa.

Despre MAM Bricolaj

MAM Bricolaj este singurul furnizor cu autoservire din domeniul bricolajului in Romania. Magazinul are peste 10.000 de produse in stoc si cea mai complexa gama.

Din 2013, MAM Bricolaj organizeaza si cursul "Scoala de Mobila" cu scopul de a instrui meseriasii din domeniu cu privire la noile sisteme aparute. Acesta se adreseaza si pasionatilor de mobila care vor sa invete mai mult. Durata cursului este de 3 luni.

Mai multe informatii despre MAM Bricolaj pot fi gasite pe site-ul companiei sau pe pagina de Facebook.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ajutor umanitar, #mam bricolaj, #donatie alimente , #vesti bune