O pensiune din Transilvania ofera gratuit cazare pentru zece familii de medici, dupa ce trece pandemia

Joi, 02 Aprilie 2020, ora 21:15
5054 citiri
O pensiune din Transilvania ofera gratuit cazare pentru zece familii de medici, dupa ce trece pandemia

O mica pensiune din judetul Sibiu vrea sa recompenseze personalul medical din linia intai, care lupta zilnic cu pandemia, in timp ce restul stau acasa, oferind gratuit zece pachete turistice pentru zece familii de cadre medicale, dupa ce se vor linisti lucurile

"Pana acum v-am obisnuit cu imagini frumoase din casa noastra, cu mancare buna si cu oameni faini. Acum datorita nebuniei de coronavirus casa noastra este inchisa. Postarea de astazi este insa despre MEDICI si CADRE MEDICALE.

Cu toate ca suntem o casa mica si cu toate ca in perioada aceasta nu functionam am vrea si noi sa-i sprijinim pe cei din spitale cu ceea ce stim noi sa facem. Din pacate in afara de donatii pe sume modice pe care le-am facut deja nu prea avem un altfel de mijloc in acest moment.

Dar, am vrea ca in momentul in care toata aceasta nebunie o sa treaca sa oferim 10 weekend-uri la 10 familii de medici sau cadre medicale ce acum se lupta cu acest virus in timp ce noi ar trebui sa #stamacasa, complet GRATUIT (cazare si pensiune completa) pentru a se odihni, relaxa si a simti cum e intr-un sat linistit din Ardeal.

Drept pentru care daca sunt doritori sau stiti doritori suntem gata sa facem rezervarile inca de acum pe rezervari@bassen.ro.

Va rugam a da un share la aceasta postare, poate aveti prieteni sau cadre medicale, chiar vrem si noi sa facem ceva pentru ei, cu ceea ce stim noi.

Va multumim dragi MEDICI si dragi CADRE MEDICALE pentru ca sunteti in linia intai", se incheie postarea sibienilor.

Kaufland ofera alimentele necesare pentru mesele celor care lupta cu virusul in spitalele din Bucuresti

Si alte companii mai mari au sarit in ajutorul medicilor, asa cum au putut. De ezemplu, Kaufland Romania sprijina eroii din prima linie in lupta cu COVID-19 care au nevoie de o masa calda si ofera alimentele necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri, timp de o luna, in cadrul initiativei #Acum, lansata de restaurantul Kane - New Romanian Cuisine, devenit temporar bucatarie comunitara.

Mandachi are hotelul din Suceava plin, dar nu de clienti, ci de medici, militari si alti salvatori din linia intai

De asemenea, la Suceava, omul de afaceri Stefan Mandachi, care detine un hotel de patru stele cu 90 de camere si SPA in Suceava, anunta ca are complexul arhiplin, in clipa de fata, desi nu mai are clienti: este ocupat de medici, militari si salvatori SMURD.

Mandachi, care a construit singurul metru de autostrada din Moldova, si-a pus la dispozitie gratuit hotelul pentru cadre medicale, politisti si jandarmi care au interactionat cu bolnavi sau suspecti de coronavirus.

Citeste si:
Preşedintele Comisiei Europene vine la Bucureşti. Cu cine se va întâlni Ursula von der Leyen
Preşedintele Comisiei Europene vine la Bucureşti. Cu cine se va întâlni Ursula von der Leyen
Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine luni, 27 septembrie la Bucureşti. Şefa CE se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu. La ora...
Cîțu îi răspunde lui Orban, care a anunțat că ar rămâne temporar la șefia Camerei Deputaților: "Majorităţile în Parlament se negociază"
Cîțu îi răspunde lui Orban, care a anunțat că ar rămâne temporar la șefia Camerei Deputaților: "Majorităţile în Parlament se negociază"
Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat că nu există posibilitatea ca partidul său să piardă funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul în care Ludovic Orban a anunţat că...
Sursa: Ziare.com