O fata violata din Alexandria contrazice politistii, care se laudau ca au localizat-o: De fapt, ea le-a dat adresa exacta unde era sechestrata

Vineri, 27 Septembrie 2019, ora 11:23
7151 citiri
O fata violata din Alexandria contrazice politistii, care se laudau ca au localizat-o: De fapt, ea le-a dat adresa exacta unde era sechestrata
Foto: Arhiva Ziare.com

O tanara gasita, joi, violata si sechestrata intr-o locuinta din Alexandria ii contrazice pe politisti, dupa ce acestia au spus ca au localizat-o in cateva minute si au salvat-o.

Fata spune insa ca s-a localizat singura si a dat indicatii clare cu privire la locul in care se afla.

Mai exact, politistii teleormaneni au comunicat public ca ieri dimineata o fata de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind sechestrata si violata intr-un apartament din Alexandria.

In comunicatul transmis, politistii sustineau ca fata nu a indicat adresa la care se afla, fiind nevoiti sa o localizeze prin mijloace specifice.

"O persoana de sex feminin a sesizat prin 112 faptul ca a fost victima infractiunii de viol si este sechestrata intr-un imobil din municipiul Alexandria, fara a indica adresa exacta. In scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reusit localizarea apelantei intr-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuinte", se arata in comunicatul semnat de seful IPJ Teleorman, Valentin Dumitrascu.

Fata ii contrazice, insa, pe politisti, declarand ca inainte de a suna la Politie a cautat prin locuinta un indiciu cu privire la locul exact in care se afla. Astfel a gasit o factura, pe numele mamei presupusului agresor.

"El imi luase telefonul. L-am rugat sa nu dorm in aceeasi camera, m-a dus in camera mamei lui, mi-a dat telefonul, ca avea incredere in mine. Stiind ce s-a intamplat in cazul Caracal, am vrut sa aflu adresa si apoi sa sun la politie, ca sa nu-i pun pe politisti pe drumuri.

Am gasit o factura de la apa, unde scria numele mamei baiatului si adresa unde ma aflam. Am sunat la politie, mi-au vorbit frumos, in 10 minute au ajuns", spune tanara.

Comisarul Iulian Orbesteanu, din cadrul IPJ Teleorman, sustine ca la mijloc nu ar fi o minciuna, ci o confuzie, pentru ca in timp ce discutau cu fata la telefon se facuse deja localizarea blocului. Factura gasita de fata le-a indicat doar apartamentul in care aceasta era tinuta.

"In timp ce vorbea la telefon cu colegii mei, noi deja facusem localizarea imobilului. Dar colega noastra i-a cerut fetei sa caute ceva indicii in apartament si astfel a gasit factura aceea, care ne-a indicat exact numarul apartamentului", a declarat Iulian Orbesteanu.

Pana la aceasta ora, tanara nu a depus plangere la politie impotriva tanarului de 22 de ani. El nu a opus rezistenta la sosirea politistilor si a fost dus la politie pentru cercetari.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#tanara violata politisti localizare, #tanara violata Alexandria , #violenta