UPDATE/ VIDEO Imagini cutremuratoare. Cum a incercat un actor de reclame sa violeze o femeie in lift. Alexander Zudor a fost arestat

Marti, 02 Februarie 2021, ora 15:38
16361 citiri
UPDATE/ VIDEO Imagini cutremuratoare. Cum a incercat un actor de reclame sa violeze o femeie in lift. Alexander Zudor a fost arestat
barbatul este cercetat pentru viol FOTO captura imagini amator

Momente ingrozitoare pentru o femeie din Bucuresti, in luna decembrie 2020. In timp ce se intorcea acasa, un barbat a incercat sa o violeze in lift. Ulterior s-a descoperit ca individul a violat o femeie intr-o parcare si a incercat sa agreseze o alta femeie. Omul le ameninta cu un cutit.

UPDATE 15.30 Alexander Zudor a fost arestat preventiv.

Judecatoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor, in varsta de 46 de ani, acuzat de viol si tentativa de viol, dupa ce a agresat sexual mai multe femei pe strazi din Sectorul 5 al Capitalei, sub amenintarea cutitului.

FOTO/ VIDEO Cine este Alexander Zudor, actorul acuzat ca viola femei in lift. A jucat in spoturi alaturi de copii si a pozat pentru coperta unei carti

"In temeiul dispozitiilor art. 226 C.pr.pen. rap. la art. 202 C. pr. pen. si art. 223 alin. 2 C.pr.pen, admite propunerea de arestare preventiva formulata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5 Bucuresti, in dosarul de urmarire penala nr. 8002/P/2020. Dispune arestarea preventiva a inculpatului Zudor Alexander - pentru o perioada de 30 de zile (cu incepere de la data de 02 feb 2021, mandatul fiind valabil pana la data de 03 martie 2021, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventiva nr. 17/UP/2021. Respinge, ca nefondata, cererea inculpatului de a se lua impotriva sa masura preventiva a controlului judiciar ori cea a arestului la domiciliu", se arata in decizia instantei, citata de Agerpres.

UPDATE. Conform unor surse judiciare, violatorul ar fi Alexander Zudor, un barbat care a jucat in mai multe reclame TV.

Stirea initiala

Politistii au transmis ca pe 1 februarie au audiat si retinut un barbat de 46 de ani pentru fapte de viol si tentativa de viol.

Femei abuzate sub amenintare cu un cutit

"In fapt, la data de 01 noiembrie 2020, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Sectiei 18 au fost sesizati, prin sistem 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca in timp ce prietena sa se deplasa catre domiciliu, in dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordata de catre un barbat necunoscut, care, sub amenintarea unui obiect taietor, a impins-o intre autoturismele parcate si, prin violenta, a agresat-o sexual.

Roman de 25 de ani arestat in Italia dupa ce ar fi violat si torturat o fetita de 18 luni. Barbatul traia impreuna cu mama copilului

Ulterior, la aceeasi subunitate de politie, s-a prezentat o femeie care reclama faptul ca, in data de 5 decembrie, in jurul orei 21.30, in timp ce se deplasa pe o strada din sectorul 5, a fost agresata fizic de catre o persoana necunoscuta, care, sub amenintarea unui obiect taietor, a incercat sa o impinga spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de catre Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5", a transmis Politia Capitalei.

A vrut sa o violeze in lift

"La jumatatea lunii decembrie 2020, la o alta subunitate de politie, o femeie reclama ca in ziua de 15 decembrie 2020, in jurul orei 21.00, in timp ce se afla in scara unui bloc din sectorul 4, un barbat necunoscut a intrat cu ea in lift, apoi a amenintat-o cu un obiect taietor, in incercarea de a intretine raporturi sexuale.

Victimele din dosarul de viol al fostului episcop de Husi cer daune de sute de mii de euro

Si acest caz a fost preluat de catre Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza ca in toate situatiile ar fi vorba despre aceeasi persoana. Astfel, din datele si probele adminstrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca un barbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate", a mai transmis politia.

Luni, 1 februarie, barbatul a fost depistat si condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, fiind identificate si ridicate mai multe probe si mijloace de proba.

Fata de barbatul de 46 de ani a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistratilor.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigatii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si tentativa de viol, cu cel in cauza in stare de arest preventiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Poliţistul de la secţia 4 Ploieşti acuzat de viol de către o femeie de 36 de ani susține că a chemat-o pe aceasta la el acasă şi că au întreţinut relaţii sexuale, dar au fost...
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
#viol, #retinere, #Bucuresti, #tentativa de viol , #violenta