Un lider local PNL si primarul PSD al unei comune s-au luat la bataie. Amandoi au ajuns la spital

Sambata, 18 Aprilie 2020, ora 21:39
8432 citiri
Un lider local PNL si primarul PSD al unei comune s-au luat la bataie. Amandoi au ajuns la spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul comunei Visina (PSD), judetul Olt, si presedintele oganizatiei locale a PNL s-au luat la bataie, in Sambata Mare. Scandalul a pornit de la pachetele "cu pomeni electorale" pe care reprezentatii PNL le imparteau prin comuna.

Primarul comunei Visina, Cristian Tol (PSD), a declarat, pentru Mediafax, ca aproximativ 20 de persoane, de la PNL si USR, erau adunate acasa la seful organizatiei locale a USR unde ambalau pachete cu suc si cozonaci. Pachetele erau distribuite localnicilor.

Cristian Tol spune ca actiunea adversarilor sai politici incalca reglementarile ordonantelor militare, asa ca, impreuna cu viceprimarul localitatii, a mers prin sat sa vada despre ce este vorba.

"Problema nu e ca fac ei pomeni electorale. Pot sa faca ce vor cu banii lor sau daca gasesc sponsori la nivel local sau national. Treaba e ca noi ca primarie si eu, in speta primarul comunei, despre actele de caritate in comuna noastra, trebuia un acord, chiar daca e voluntariat.

Mai ales ca oamenii..., e epidemia asta, si sunt protejati. Eu stau sa-i monitorizez, sa-i educ sa stea acasa. Or, interventia mea de a identifica aceasta actiune care se facea cu un grup de peste 20 de persoane, la presedintele USR acasa, pachetele erau depozitate intr-un hambar de cereale, probabil o fi dat si cu insecticid omul acolo, si ei veneau cu masinile si incarcau", a declarat, pentru Mediafax, primarul comunei Visina.

Edilul din Visina povesteste ca in timp ce statea in fata gospodariei sefului USR din localitate, a iesit presedintele organizatiei locale a Partidului National Liberal care ar fi inceput sa-l jigneasca. Iar intalnirea a degenerat.

"A iesit presedintele PNL-ului si a inceput sa-mi aduca reprosuri politice. Nu e pentru prima oara cand ma jigneste si-mi aduce fel si fel de... Si a intrat in altercatie cu mine. Din imbranceli din alea... eu am avut si eu cateva contuzii, sa zic asa, iar dumnealui s-a ales cu buza sparta. Nu l-am batut de l-am omorat.

Am fost transportati amandoi la spital. Eu, intr-o camera, dumnealui intr-o camera, ne-a pus perfuzii, ne-a scris acolo ce avem fiecare si cam asta a fost tot", a mai declarat Cristian Tol.

Politistii au inceput o cercetare penala in acest caz.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#bataie primar PSD lider PNL , #violenta