Un lider local PNL si primarul PSD al unei comune s-au luat la bataie. Amandoi au ajuns la spital

Sambata, 18 Aprilie 2020, ora 21:39
8432 citiri
Un lider local PNL si primarul PSD al unei comune s-au luat la bataie. Amandoi au ajuns la spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul comunei Visina (PSD), judetul Olt, si presedintele oganizatiei locale a PNL s-au luat la bataie, in Sambata Mare. Scandalul a pornit de la pachetele "cu pomeni electorale" pe care reprezentatii PNL le imparteau prin comuna.

Primarul comunei Visina, Cristian Tol (PSD), a declarat, pentru Mediafax, ca aproximativ 20 de persoane, de la PNL si USR, erau adunate acasa la seful organizatiei locale a USR unde ambalau pachete cu suc si cozonaci. Pachetele erau distribuite localnicilor.

Cristian Tol spune ca actiunea adversarilor sai politici incalca reglementarile ordonantelor militare, asa ca, impreuna cu viceprimarul localitatii, a mers prin sat sa vada despre ce este vorba.

"Problema nu e ca fac ei pomeni electorale. Pot sa faca ce vor cu banii lor sau daca gasesc sponsori la nivel local sau national. Treaba e ca noi ca primarie si eu, in speta primarul comunei, despre actele de caritate in comuna noastra, trebuia un acord, chiar daca e voluntariat.

Mai ales ca oamenii..., e epidemia asta, si sunt protejati. Eu stau sa-i monitorizez, sa-i educ sa stea acasa. Or, interventia mea de a identifica aceasta actiune care se facea cu un grup de peste 20 de persoane, la presedintele USR acasa, pachetele erau depozitate intr-un hambar de cereale, probabil o fi dat si cu insecticid omul acolo, si ei veneau cu masinile si incarcau", a declarat, pentru Mediafax, primarul comunei Visina.

Edilul din Visina povesteste ca in timp ce statea in fata gospodariei sefului USR din localitate, a iesit presedintele organizatiei locale a Partidului National Liberal care ar fi inceput sa-l jigneasca. Iar intalnirea a degenerat.

"A iesit presedintele PNL-ului si a inceput sa-mi aduca reprosuri politice. Nu e pentru prima oara cand ma jigneste si-mi aduce fel si fel de... Si a intrat in altercatie cu mine. Din imbranceli din alea... eu am avut si eu cateva contuzii, sa zic asa, iar dumnealui s-a ales cu buza sparta. Nu l-am batut de l-am omorat.

Am fost transportati amandoi la spital. Eu, intr-o camera, dumnealui intr-o camera, ne-a pus perfuzii, ne-a scris acolo ce avem fiecare si cam asta a fost tot", a mai declarat Cristian Tol.

Politistii au inceput o cercetare penala in acest caz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bataie primar PSD lider PNL , #violenta