Condamnare record pentru un pedofil care a profitat de o fetiță de 12 ani. ”Este probabil cea mai mare pedeapsă dată pentru viol”

Joi, 30 Septembrie 2021, ora 22:15
5129 citiri
Condamnare record pentru un pedofil care a profitat de o fetiță de 12 ani. ”Este probabil cea mai mare pedeapsă dată pentru viol”
Pedeapsa pedofilului a fost dublată de judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești FOTO shutterstock

Zece ani și șase luni este pedeapsa dată de un complet de judecată din cadrul Curții de Apel din Ploiești într-un dosar de viol cu victimă minoră, o fetiță în vârstă de 12 ani.

Surse judiciare au precizat că este cu siguranță una dintre cele mai mari pedepse date de o instanță din România într-o astfel de cauză.

Agresorul pedofil este un bărbat în vârstă de 54 de ani, din orașul Azuga, condamnat într-o primă instanță la o pedeapsă mult mai mică.

”Practic Curtea de Apel Ploiești aproape că a dublat pedeapsa dată pe fond, la Judecătoria Sinaia”, au precizat surse judiciare.

Fiind vorba despre un dosar cu victimă minoră, cauza nu este publică pe portalul instanțelor de judecată.

Individul a fost arestat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sinaia în august 2020, imediat după comiterea oribilei fapte. Surse judiciare au precizat că bărbatul ar fi ademenit fetița, care se juca împreună cu mai multe prietene în fața blocului, și a invitat-o în apartamentul său sub pretextul că are să-i dea un mic cadou, doar că în loc de asta a abuzat-o.

Fata a mărturisit totul părinților, le-a descris blocul în care a fost invitată, apartamentul în care a fost abuzată și a reușit să rețină și câteva detalii despre agresor. Cu ajutorul prietenelor de joacă ale copilei, părinții acesteia au pus cap la cap informațiile și l-au identificat pe cel care le-a batjocorit fiica.

Sursele citate au precizat că individul nu și-a recunoscut fapta, dar a fost prins cu ajutorul probelor ADN prelevate de pe hainele victimei.

Acesta a fost arestat pentru o perioadă de șase luni, iar ulterior lăsat în libertate. Miercuri, 29 septembrie, Curtea de Apel a definitivat ancheta judecătorească și a dat sentința finală: 10 ani și 6 luni de închisoare. Bărbatul nu este recidivist.

Poliția Prahova a anunțat joi, 30 septembrie, că a pus în aplicare mandatul de executare emis pe numele pedofilului.

”La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Orașului Azuga au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Sinaia. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condamnat la 10 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Polițiștii au procedat la conducerea acestuia la sediul unității de poliție și ulterior la Penitenciarul Mărgineni, unde a fost încarcerat”, conform IJP Prahova.

Fetița din păcate a rămas cu sechele în urma experienței nefericite din vara anului trecut și a avut nevoie de consiliere psihologică.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Încă o lovitură pentru Dani Alves, condamnat la închisoare pentru viol
Încă o lovitură pentru Dani Alves, condamnat la închisoare pentru viol
O statuie a lui Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol, ar putea fi înlăturată la Juazeiro, în statul brazilian Bahia, relatează RMC Sport....
Dani Alves și-a aflat pedeapsa în procesul de viol. Ani grei de închisoare pentru fostul star al Barcelonei
Dani Alves și-a aflat pedeapsa în procesul de viol. Ani grei de închisoare pentru fostul star al Barcelonei
Fotbalistul brazilian Dani Alves, fostul jucător al echipei FC Barcelona, a primit joi o condamnare cu executare de patru ani şi jumătate pentru violarea unei tinere în capitala Cataloniei, la...
#viol, #pedofil, #Curte Apel, #condamnare, #abuz sexual, #Azuga , #violenta