Cu pedofilii la injectie (Opinii)

Sambata, 18 Iunie 2011, ora 15:16
3925 citiri
Cu pedofilii la injectie (Opinii)
Foto: Arhiva

Intr-o tara ca Romania, cu un hatis juridic stupid si suparator, un proiect de lege, cel al deputatului Alin Popoviciu, chiar ar trebui sa fie asumat rapid de catre Guvern, fara rezerve si cu Legislativul in rol de spectator.

Initiat in primavara acestui an, textul propus impotriva pedofililor se afla inca in studiu, fiind preluat din Polonia, stat unde deja este in aplicare. La randul ei, Cehia beneficiaza de masuri punitive de acelasi fel, iar presedintele rus Medvedev ia in calcul cu toata seriozitatea adoptarea unor planuri similare.

Castrarea pe cale chimica a unor scelerati poate produce efecte cu adevarat salutare. Programele de stiri abunda de cazuri halucinante in care copiii cad prada unor monstri al caror loc nu poate fi altundeva decat dupa gratii pentru tot restul vietii.

Recent, intreaga Germanie cauta o secatura cu chip de barbat ce violase un bebelus in varsta de cateva luni. Perversul total postase si pe Internet filmul incalificabilului gest. Pe un pedofil britanic ajuns la senectute l-au cuprins remuscarile, afland ca fosta sa victima incercase sa se sinucida. S-a autodenuntat, spunand ca, in urma cu 20 de ani, siluise o fetita, pe atunci avand 6 ani, de aproximativ 200 de ori.

Un timisorean si-a trecut in sinistru-i "palmares" violarea unor copilite de 5 si 7 ani. A fost trimis in detentie pentru 15 ani. Absolut inutil s-a aflat in puscarie un individ din Buzau pentru fapte identice. Eliberat in 2009, si-a abuzat sexual din nou una dintre fiice.

Dincolo de Ocean, s-a editat un manual adresat molestatorilor de copii, cu instructiuni care sa-i ajute a nu fi dati de gol de catre cei ce au suferit scabroasele lor atacuri. Autoritatile americane au reactionat prompt, facandu-l locatar de celula. In fine, Europolul a identificat cam 700 de suspecti de acte de pedofilie in 13 tari, printre care si Romania. Circa 200 dintre acestia sunt deja in boxele acuzatilor.

Suficiente exemple pentru ca proiectul de lege romanesc sa primeasca un accept fara urme de dubiu. Procesul de castrare chimica avut in vedere presupune injectarea unor substante menite sa reduca nivelul de testosteron, inhiband instinctual sexual. El nu este un procedeu ireversibil.

Surse din Justitie afirma despre demersul in cauza ca, desi intruneste o ampla majoritate in mai toate taberele politice romanesti, s-ar putea impiedica pe undeva. Unii avocati spun ca subiectul este delicat si problematic, deoarece exista aspectul cu putinta criticabil din punctul de vedere al incalcarii drepturilor omului. Un detaliu obtuz si stupid.

Cum ramane cu soarta copiilor a caror viata a fost terfelita pentru totdeauna de catre asemenea monstri? Orice impotrivire pe tema legiferarii pedepsirii aspre a insilor cu apucaturi animalice (ma refer aici si la incest) este peste masura prostiei. De fapt, constituie o tacita complicitate.

Se poate vorbi in Romania despre o serie intreaga de reale si flagrante incalcari ale drepturilor omenesti. In astfel de cazuri, inchisoarea pe viata si scopirea ireversibila aplicate acestor rebuturi ale naturii au efect descurajant si perfect indreptatite.

Sigur, pot fi atasate amendamente legii anihilarii sexuale a pedofililor. Experimentele oficiale i-ar putea fi atribuite doctorului Ciomu, daca se considera ca substantele injectate au preturi prohibitive. De asemenea, pradatorii copiilor sa primeasca in inchisori vestimentatii provocatoare si repartizari in camere cu "vietasi"avand varste de pana la 40 de ani.

Nu ar strica si cateva adaugiri prin includerea in legea mentionata a altor subspecii de primate care "performeaza" la capitole adiacente: gerontofili, necrofili, zoofili etc. Totul poate fi imbunatatit. Deocamdata sa apara normativul oficial si sa nu mai fie concediati politisti. Prima conditie este obligatorie, cealalta poate asigura minima protectie. Macar pana la aparitia in Monitorul Oficial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#pedofil injectie, #pedofil viol, #castrare chimica pedofil, #lege impotriva pedofili , #violenta