Anca Dragu, presedintele Senatului: "Vlad Voiculescu si-a asumat un parcurs pe care putini l-ar fi putut tine in frau"

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 15:01
5879 citiri
Anca Dragu, presedintele Senatului: "Vlad Voiculescu si-a asumat un parcurs pe care putini l-ar fi putut tine in frau"
Anca Dragu, presedinta Senatului Romaniei FOTO Facebook/ Anca Dragu

Presedinta Senatului Anca Dragu a declarat miercuri, 14 aprilie, ca nu poate fi facuta o reforma peste noapte intr-un sistem profund imbolnavit de coruptie timp de 30 de ani, iar Vlad Voiculescu si-a asumat un parcurs pe care putini l-ar fi putut tine in frau.

Ea a adaugat ca instabilitatea in interiorul Ministerului Sanatatii se va rasfrange ca un domino asupra tuturor cetatenilor.

"Nu poti face o reforma peste noapte si nu poti face o reforma in 4 luni intr-un sistem profund imbolnavit de coruptie timp de 30 de ani. In ulimii ani acest minister a fost condus de oameni urmariti penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru cateva luni ca mai apoi sa fie schimbati.

Vlad Voiculescu si-a asumat un parcurs pe care putini l-ar fi putut tine in frau. A inceput lupta impotriva coruptiei inradacinate in sistem. Am fost si voi fi tot timpul adepta proiectelor asumate pe termen lung sustinute prin consultare si munca in echipa. Nu ne putem clatina in fata presiunilor sistemului si nu ne putem clatina in fata jocurilor politice.

Interesul tuturor este ca Ministerul Sanatatii sa poata livra cele mai bune solutii pentru grija romanilor in plina pandemie. Instabilitatea in interiorul acestei institutii nu face decat sa se rasfranga ca un domino asupra tuturor cetatenilor", a scris Anca Dragu miercuri pe Facebook.

Vlad Voiculescu a fost revocat din functia de ministru al Sanatatii, premierul transmitand miercuri presedintelui Klaus Iohannis documentele necesare, iar decretul a fost semnat de seful statului. Si secretarul de stat Andreea Moldovan a fost eliberata din functie, decizia fiind publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Seful Guvernului a declarat miercuri, dupa revocarea lui Vlad Voiculescu, ca, pentru a se asigura ca increderea in institutiile statului ramane, a decis sa faca o modificare la Ministerul Sanatatii. "Eu cred cu tarie in aceasta coalitie de guvernare", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Anca Dragu, #presedinte Senat, #vlad voiculescu demis , #Vlad Voiculescu demis