Ziare.com

Remus Cernea, la TV Ziare.com: Va intra Alba ca Zapada in Parlament in 2012?

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 11:06

   

Remus Cernea, la TV Ziare.com: Va intra Alba ca Zapada in Parlament in 2012?
TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog miercuri, incepand cu ora 13.00, cu Remus Cernea, pe tema situatiei de pe scena politica actuala si a recentei declaratii privind constituirea partidului Alba ca Zapada.

De ce a demisionat Remus Cernea din Partidul Verde si ce nu au inteles fostii sai colegi?

Intentioneaza ecologistul Remus Cernea sa se intoarca la activitatea de ONG-ist, sau va infiinta intr-adevar partidul Alba ca Zapada?

Cum se prezinta scena politica actuala? Ar fi loc pentru un nou partid si care ar fi optiunile electoratului?

Va reusi Opozitia sa treaca o motiune de cenzura si sa darame Guvernul Boc, sub presiunea strazii? Si daca da, are vreo importanta atat timp cat presedintele numeste premierul?

Pentru a afla de la Remus Cernea raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 13.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1387 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un singur pitic si cei sapte alba ca zapada !

.

 

Pt a intra in parlament...

... trebuie sa indeplineasca anumite conditii.
Ce DD in direct si reluare si-a infiintat partidul si inregistrat sau a ramas in stadiul de proiect ?
Pana acolo dl Cerna mai are de sapat, ma indoiesc ca isi va infiinta partidul cu numele asta de poveste, cred ca numele de Alba ca zapada posibil sa fie inregistrat pe altundeva si trebuie sa-si gaseasca altul !

 

Si la TV asta tot netuns si neras are de gand sa vina?!

Daca DA, nu merita deranjul!

 

Romanii, in majoritatea lor,

nu vor vota niciodata cu Alba ca Zapada, cu Fat Frumos (la suflet) sau cu Ileana Cosanzeana. Istoria a demonstrat, noi votam cu alde Ceausescu, Iliescu, Basescu etc. Alegem oameni care ni se par puternici si care ne promit ca ne dau. Legi si proceduri corecte si echitabile, fara "specialitati" si smecherii, nu intereseaza pe nimeni, pentru ca stim foarte bine: daca ar fi sa fie pe bune, cu totii ar trebui sa trecem la munca si multi dintre noi la munca de jos (adica munca pe care o facem atunci cand ne ducem in alte tari).

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor