Romania sub zapada: Iarna ne-a luat iar prin surprindere - Drumuri si scoli inchise, trenuri anulate, oameni blocati in masini, localitati fara curent electric

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 23:00
36878 citiri
Romania sub zapada: Iarna ne-a luat iar prin surprindere - Drumuri si scoli inchise, trenuri anulate, oameni blocati in masini, localitati fara curent electric
Foto: Ziare.com

Numeroase drumuri inchise in toata tara, oameni blocati in masini, curse aeriene anulate sau cu intarzieri de pana la 3 ore, zeci de trenuri anulate si altele cu intarzieri chiar si de 5 ore, nameti in Bucuresti si in aproape toate marile orase ale tarii, mii de oameni fara curent electric, copaci cazuti si scoli inchise. Acesta este tabloul zilei de duminica, dupa cateva ore de ninsoare si vant puternic.

Vezi aici lista cu drumurile inchise din cauza zapezii si viscolului

Vezi aici care sunt judetele in care elevii nu merg luni scoala

Desi ne aflam in plina iarna, se pare ca, din nou, zapada a luat autoritatile prin surprindere. Este drept ca au existat cazuri, cum ar fi unele drumuri nationale unde zapada a fost viscolita, in care nu s-a putut face mare lucru. Insa, in alte situatii nu prea si-a dat nimeni interesul.

Un exemplu ar fi chiar Capitala, unde cei responsabili cu deszapezirea se pare ca au cam fost depasiti de situatie.

Cu toate ca la ninsoarea precedenta firmele de salubrizare au fost amendate de doua ori pentru "modul defectuos" in care au curatat zapada pe arterele principale, unde circula autobuze si troleibuze, pe strazile de acces in institutii publice, dar si pe strazile laterale, nu prea au invatat mare lucru.

Astfel, si duminica operatorii care asigura deszapezirea in cele sase sectoare din Capitala au fost sanctionati de politistii de la Rutiera.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT situatia din tara dupa prima ninsoare "adevarata" din aceasta iarna

22:40 - Drumul national DN 23A, km 11+000 - km 34+000, intre localitatile Gologanul si Ciorasti a fost inchis din cauza vizibilitatii reduse.

21:47 - S-a deschis circulatia rutiera si pe DN 2, sectorul de drum cuprins intre km 68+000 - km 104+900, Urziceni - Buzau, si DN 2B, sectorul de drum cuprins intre km 0+000 - km 3+800, Spataru - Buzau.

21:40 - Dupa ce au asteptat in Gara de Nord, mai bine de 3 ore, pachetele trimise de acasa, cativa tineri au izbucnit in aplauze in clipa in care locomotiva a tras la peron. Intrebati de ce aplauda, acestia au raspuns: "Stam in frig, avem examene", informeaza ProTv. Mecanicul de tren a explicat de ce intarzierea a fost atat de mare: "Din cauza conditiilor meteo. M-ati inteles?".

21:34 - Potrivit Realitatea Tv, trenurile din Gara de Nord au intarzieri de sute de minute. Trenul cu destinatia Slobozia are o intarziere de 300 de minute iar cel spre Buzau de 280 minute.

21:25 - CFR anunta ca trenurile circula pe toate magistralele feroviare, dar programul de circulatie este afectat de conditiile meteo nefavorabile. Calatorii sunt sfatuiti sa se intereseze din timp despre modificarile care apar in graficul de circulatie.

21:16 - Mai multe masini ramase, duminica, blocate, din cauza zapezii, pe drumul comunal care leaga manastirea Sadinca de comuna Loamnes, judetul Sibiu, au fost deszapezite cu tractorul de doi sateni chemati in ajutor de un calugar al lacasului de cult, relateaza Agerpres.

20:47 - Luni vor fi suspendate cursurile integral in Bucuresti si sapte judete si partial in opt judete, potrivit datelor transmise, pana la aceasta ora, de inspectoratele scolare judetene Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS). Astfel, cursurile vor fi suspendate in toate scolile din Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Tulcea si Vrancea, iar in Vaslui, Braila, Galati, Constanta, Dambovita, Olt, Arges si Alba nu vor cursuri in unele unitati de invatamant.

21:44 - Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca s-a deschis circulatia pe sectorul de drum national DN 4, km 7+564 - km 60+350, intre Centura Bucuresti - Oltenita pentru toate categoriile de vehicule.

Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne

20:31 - La aceasta ora 21 de localitati din judetele Braila, Buzau, Dambovita, Ilfov, Giurgiu si Prahova sunt nealimentate cu energie electrica, din cauza caderilor mari de zapada si a viscolului, care au afectat zeci de posturi de transformare.

20:18 - Patru curse aeriene au fost anulate, duminica, pana la aceasta ora pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti Otopeni, iar unele aeronave au intarzieri la decolare intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor de degivrare. Cursele anulate sunt catre Istanbul, Moscova, Frankfurt si Milano.

19:47 - S-a deschis circulatia pe sectorul de drum national DN 2, km 16+000 - km 57+000, intre localitatile Afumati - Urziceni pentru toate categoriile de vehicule.

19:45 - Mai multi soferi blocati in trafic, pe DN2 in judetul Ilfov, au acuzat autoritatile ca au inchis drumuri pe care se putea circula. Autoritatile au inchis duminica traficul rutier intre Afumati si Ramnicu Sarat iar cozile de masini s-au intins pe mai multi kilometri, informeaza B1Tv. Enervati ca nu au fost lasati de politisti sa ajunga acasa soferii au acuzat autoritatile ca fac abuzuri si ca drumuri pe care se circula ajung sa fie inchise de teama inzapezirii.

19:21 - Sapte autoturisme in care se afla aproximativ 20 de persoane sunt blocate in zapada, duminica seara, pe DN 23, in localitatea Maicanesti, judetul Vrancea, iar in zona intervin mai multe utilaje pentru deblocarea oamenilor, transmite Mediafax.

19:05 - Primaria sectorului 4 a anuntat ca proprietarii autovehiculelor care au suferit pagube in urma prabusirii arborilor doborati de viscolul care a afectat Capitala in noaptea precedenta vor fi despagubiti. Pana in acest moment au fost identificate 40 de astfel de cazuri, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Pentru a-si recupera prejudiciul, cetatenii trebuie sa se adreseze Politiei Locale Sector 4 care, in urma proceselor verbale intocmite in baza constatarilor din teren, va intocmi documentatiile necesare.

18:55 - Deplasarea cu mijloacele de transport public in comun a fost duminica o adevarata aventura, in majoritatea sectoarelor din Capitala, din cauza mormanelor de zapada neridicate de catre autoritatile locale, informeaza Agerpres.

Bucurestiul sub nameti: Statiile RATB, neaccesibile din cauza mormanelor de zapada. Trotuarele, impracticabile

Foto: Ziare.com

18:20 - Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Alba, scoala cu clasele I-IV din satul Tonea, comuna Sasciori, isi va suspenda cursurile incepand de luni pentru o perioada nedeterminata, drumurile in zona fiind inzapezite. Scoala are doar opt elevi si un invatator.

18:19 - Ministerul Educatiei a anuntat, intr-un nou comunicat de presa, ca si in judetul Galati vor fi suspendate cursurile in unitatile de invatamant din mediul rural.

17:51 - Facultatile nu se inchid in urma zapezii si viscolului. Reprezentantii Ministerului Educatiei au luat legatura cu rectorii institutiilor de invatamant superior din orasele aflate sub cod portocaliu iar acestia au decis ca desfasurarea cursurilor si a examenelor sa nu fie afectata. In situatia in care studentii nu vor reusi sa sustina evaluarile din cadrul sesiunii curente, acestea vor putea fi reprogramate la nivelul fiecarei universitati in parte, informeaza Romania Tv.

17:46 - Mai multi calatori au coborat din trenurile blocate si au pornit pe calea ferata in apropiere de Capitala, dupa ce au fost mai multe caderi de tensiune si trenurile nu au mai putut inainta, informeaza Romania Tv.

17:37 - Cursurile vor fi suspendate luni si in scolile din judetul Constanta. "Avand in vedere avertizarea meteorologica de cod portocaliu emisa de Autoritatea Nationala de Meteorologie si la propunerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Comitetul pentru Situatii de Urgenta Constanta a hotarat ca luni, 18.01.2016, sa fie suspendate cursurile din toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Constanta, cu exceptia celor din municipiul Constanta, Mangalia si Medgidia", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

17:20 - Mai multe deranjamente in reteaua de electricitate s-au produs, duminica, din cauza ninsorilor, in Bucuresti, unde au ramas fara curent electric o parte din locuitorii din zona de nord, dar si in judetele Ilfov si Giurgiu, unde sunt afectate peste 20 de localitati, informeaza Enel

16:57 - O femeie insarcinata din localitatea vranceana Bogza, care intrase in travaliu, a fost preluata de la locuinta sa de o autosenilata dupa aproape trei ore de la apelul la 112 si urmeaza sa fie transportata la o ambulanta, care o va duce la spital, transmite Mediafax.

16:40 - Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala au fost amendate cu cate 2.205 lei de politistii de la Rutiera, pentru "modul defectuos" in care au curatat zapada pe arterele principale, unde circula autobuze si troleibuze, pe strazile de acces in institutii publice, dar si pe strazile laterale.

Bucurestiul sub nameti: Toate firmele care asigura deszapezirea, amendate de politisti

16:22 - Ambulanta SMURD a ISU Bucuresti-Ilfov a preluat un barbat, in varsta de 85 de ani, cu probleme oculare, care a fost transportat de la Lehliu la Bucuresti cu ajutorul unei senilate. Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgente Oftalmologice pentru tratament de specialitate.

Misiune de salvare!Ambulanta SMURD a ISU Bucuresti-Ilfov a preluat un barbat, in varsta de 85 de ani, cu probleme oculare, care a fost transportat de la Lehliu la Bucuresti cu ajutorul unei senilate. Barbatul a fost transportat la Spitalul de Urgente Oftalmologice pentru tratament de specialitate.

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on 17 Ianuarie 2016

16:05 - Zeci de masini sunt blocate de cateva ore pe un drum la Drajna, in judetul Calarasi. "Nu se poate nici de la Drajna spre Slobozia, nici spre Calarasi", a spus Cosmin, un telespectator Digi24.

15:54 - Peste 135 de misiuni de interventie medicala si de prim ajutor au fost efectuate in ultimele 24 de ore si peste 90 de persoane din 30 masini blocate in trafic din cauza viscolului au fost salvate, a anuntat, duminica, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), potrivit Mediafax.

Foto: Ziare.com

15:40 - Mirabela Amarandei, purtator de cuvant al Ministerului Educatiei, a declarat la Digi 24 ca si in Vrancea scolile se inchid luni si, partial, in Braila.

15:16 - Zeci de masini sunt blocate langa Slobozia. "Stam de la 11 si jumatate. Au fost peste 12 masini. Am inteles ca in fata noastra a fost o masina autospeciala care s-a rasturnat. Acum suntem peste 40 de masini. Sa vedem ce vom face la noapte, pentru ca nu cred ca o sa se dea drumul catre Calarasi", a declarat un barbat, la Digi 24.

15:12 - Peste 1.700 de pompieri cu 700 de utilaje si mijloace tehnice au actionat in ultimele ore pentru inlaturarea consecintelor fenomenelor meteorologice periculoase. Alti 3.200 de salvatori sunt pregatiti sa intervina in judetele afectate de vremea rea, informeaza un comunicat al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Foto: Ziare.com

15:05 - Trei ambulante care trebuiau sa ajunga la pacienti sau care transportau bolnavi, precum si zeci de masini, intre care si microbuze, au ramas inzapezite, duminica, pe drumuri din judetul Giurgiu. Pompierii interven pentru deblocarea acestora, informeaza Mediafax.

14:33 - Doua microbuse sunt blocate pe Autostrada Soarelui. "Sunt doua microbuze, in total 19-20 persoane, sunt blocate. Se deplaseaza un autocamion de interventie din cadrul garzii de pompieri Lehliu Gara si altul din Dragalina. Am tinut legatura cu persoanele respective, stim de situatia lor", a declarat la Digi 24 Ovidiu Tataranu, purtator de cuvant al ISU Calarasi.

14:27 - Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat la Realitatea Tv ca si scolile din Tulcea vor fi inchise luni.

14:20 - Trei masini au iesit de pe carosabil, in judetul Ialomita, din cauza zapezii, doua persoane fiind ranite.

"Se intervine in cazul a trei masini care au iesit de pe carosabil. In urma accidentului, doua persoane au fost ranite. O echipa de la descarcerare se deplaseaza in zona, dar potrivit informatiilor victimele nu sunt incarcerate. De azi noapte au fost multe apeluri de la oameni blocati si s-au rezolvat, dar acum s-au mai primit cinci apeluri de la oameni blocati", a declarat la Digi 24 George Damian, purtator cuvant ISU Ialomita.

14:05 - Zeci de persoane sunt blocate in Urziceni, pe drumul spre Buzau, din cauza zapezii si viscolului.

13:46 - Bucurestenii au solicitat in 220 de cazuri ambulanta, duminica, insa numarul lor nu este mare, a declarat Alice Grasu, manager Ambulanta Bucuresti, la B1 TV. "Se cauta ambulanta ca si in zilele obisnuite. Numarul nu este alarmant de mare, 220 de solicitari. Nu sunt cazuri in asteptare. Au fost putine cazuri in care ambulantele au ramas blocate, dar s-a rezolvat imediat", a declarat Alice Grasu.

Foto: Ziare.com

13:30 - Trei curse aeriene, spre Istanbul, Moscova si Milano, care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au fost anulate din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

13:27 - Cursurile vor fi suspendate, luni, si in 15 scoli si gradinite din Dambovita. "Am luat decizia suspendarii cursurilor, luni, la unitatile de invatamant din Pucioasa, Vulcana Pandele, Vulcana Bai, Branesti si Doicesti. Motivul este nealimentarea cu apa potabila a acestor localitati din cauza aparitiei unui risc microbiologic, asa cum a anuntat compania de apa", a precizat inspectorul scolar general Ion Sorin, potrivit ProTv.

13:12 - Peste 6.000 de politisti, pompieri si jandarmi intervin in judetele afectate de fenomenele meteorologice periculoase. In prezent nu exista situatii critice din punctul de vedere al sigurantei cetatenilor, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

12:58 - 11 localitati din Ialomita sunt izolate din cauza ca drumurile de acces catre ele au fost inchise.

12:53 - Viscolul a lasat fara curent electric 10 localitati din Braila, iar cateva masini au ramas inzapezite pe drumurile judetene. Vantul bate cu peste 70 km la ora, iar bac-ul nu circula spre Insula Mare si Tulcea decat in conditii speciale, cu masini de interventie, informeaza Adevarul.

12:44 - Scolile vor fi inchise luni si in Giurgiu, Ialomita si Braila.

12:36 - Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, duminica la amiaza, ca a fost restrans codul portocaliu de viscol, afectand acum doar opt judete. Astfel, afectate de codul portocaliu de viscol mai sunt Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta, Vrancea si Galati.

12:33 - CFR Calatori anunta ca au fost anulate 39 de trenuri de calatori pe urmatoarele relatii:

  • - Bucuresti Nord - Constanta
  • - Bucuresti Obor - Constanta
  • - Constanta - Mangalia
  • - Constanta - Tandarei
  • - Tandarei - Fetesti
  • - Tulcea - Medgidia
  • - Bucuresti Nord - Targoviste
  • 12:15 - Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a cerut Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), duminica, sa fie inchise toate drumurile cu vizibilitate redusa din cauza viscolului si ninsorii, iar celor de la CFR Calatori sa anuleze trenuri, daca situatia o impune, informeaza Mediafax.

    Foto: Facebook/Politia Romana

    11:57 - Retelele electrice din judetele Giurgiu si Ilfov au fost avariate din cauza conditiilor meteo deosebite, a viscolului si caderilor masive de zapada. Potrivit Enel Distributie Muntenia, sunt afectate 41 de localitati. In Bucuresti situatia este normala, existand doar o serie de deranjamente punctuale.

    11:45 - Mai multi copaci au cazut peste cablurile electrice ale unui liceu din Ploiesti, peste o casa si pe carosabil

    11:33 - Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat la B1Tv ca a contactat toate inspectoratele scolare din tara, iar judetele Ilfov, Calarasi si Bucuresti au luat decizia ca in toate localitatile scolile sa fie inchise. "Buzau, Galati si Dolj au colegiu la ora 14:00 si vor decide in ce localitati vor inchide scolile. La ora 14:00 vom reveni cu informatii. Sigur ca se va recupera, va fi un moment potrivit in care scolile si inspectoratele vor decide cand se va recupera", a declarat Adrian Curaj.

    11:20 - "In Bucuresti se intervine cu toate utilajele pentru a indeparta zapada, in special de pe bulevardele principale. Intre orele 07:00-11:00 vantul a batut cu 70 de km/h. Acum sunt conditii meteo favorabile pentru a se interveni, pana acum nu au fost conditii favorabile", a declarat Alex Ichim, purtator cuvant primarie Bucuresti, la B1 TV.

    Foto: Ziare.com

    11:00 - Din cauza vantului puternic, temperatura resimtita in unele zone de munte este de -67 de grade, la Varfu Omu temperatura resimtita fiind de -46 de grade.

    Foto: ANM

    10:49 - Si in Tulcea cinci localitati au ramas fara curent electric din cauza zapezii si viscolului.

    10:43 - Scolile din Bucuresti vor fi inchise luni, a decis Inspectoratul Scolar din Capitala, anunta Realitatea Tv.

    10:35 - "Chiar daca sunt anulate trenurile, calatorii care au avut bilete au fost preluati de celelalte trenuri care au urmat pe traseu. Din cauza aceasta anumite trenuri au intampinat intarzieri. Pe Bucuresti-Constanta se actioneaza cu utilaje de deszapezire, urmatorul tren catre Constanta pleaca la ora 14:00. Calatorii se pot informa in timp real pe site unde avem si avem un program Trenul meu, iar daca oamenii stiu numarul trenului pot afla cat intarzie", a declarat Oana Branzan, purtator de cuvant CFR, la B1 TV.

    10:29 - "Din cauza viscolului s-ar putea inchide scolile. Nu a cazut multa zapada, dar viscolul o aduce pe drumuri. Aceasta decizie o vom lua intr-o jumatate ora. Probabil ca aceasta va fi decizia, dar vreau sa verific care sunt prognozele pentru la noapte si maine. Sunt patru drumuri judetene inchise. Avem trei masini blocate, iesite de pe carosabil si blocate in zapada, si un microbuz cu zece oameni. Toti au combustibil si asteapta in masina sosirea echipajelor", a declarat Gigi Petre, prefect Ialomita, la B1 TV.

    10:20 - Peste 3.000 de locuitori din judetul Prahova au ramas fara curent electric, din cauza caderilor masive de zapada.

    10:08 - 15 localitati nu au curent electric in judetul Calarasi. "Se lucreaza pentru rezolvarea avariilor. Am avut 19 interventii de tip SMURD, doua incendii, dintre care unul cu victima. Se lucreaza la foc continuu cu colegii de la nivel judetean. Ninge si acum. Ninge viscolit", a declarat Ovidiu Tataranu, purtator cuvant ISU Calarasi, la B1 TV.

    09:53 - Nicio artera din Capitala nu este blocata din cauza zapezii, dar se circula cu dificultate pe unele strazi si sunt probleme punctuale, a declarat purtatorul de cuvant al municipalitatii, Alexandru Ichim, potrivit Mediafax. Ca masura speciala, s-a decis ca ambulantele sa fie insotite de utilaje mici de deszapezire.

    Romania sub zapada Vezi cum se circula in Bucuresti - Ambulantele sunt asistate de utilaje de deszapezire

    09:46 - 14 localitati din judetul Buzau sunt nealimentate cu energie electrica, din cauza viscolului. Este vorba despre Sageata, Robeasca, Pietroasele, Merei, Breaza, Scutelnici, Glodeanu Silistea, Bradeanu (partial), Sahateni, Naieni, Luciu, Largu, Cilibia si C.A. Rosetti.

    09:38 - Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a declarat la Realitatea Tv ca 191 de copaci au cazut in Bucuresti si au fost avariate 132 de autoturisme.

    Foto: Ziare.com

    09:35 - Circulatia mai multor trenuri a fost anulata, duminica dimineata, din cauza zapezii si a viscolului. Potrivit CFR Calatori, urmeaza ca traficul de pasageri sa fie preluat de celelalte trenuri ramase in graficul de circulatie.

    Vezi aici ce trenuri au fost anulate

    09:20 - In Buzau o femeie insarcinata in opt luni, aflata la a saptea nastere a ramas blocata in nameti si nu a putut ajunge la ambulanta. Aceasta a fost transportata cu o senilata, informeaza Romania Tv.

    09:15 - Si in Bucuresti se circula cu dificultate, multe semafoare nu functioneaza.

    09:07 - Porturile Midia, Constanta - fluvial si Mangalia au fost inchise din cauza vantului puternic.

    09:00 - Potrivit corespondentului Ziare.com, pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti exista curse care au intarzieri de aproape 3 ore la decolare iar pasagerii au fost anuntati ca pana la ora 10.00 nu va decola niciun avion.

    Romania sub zapada: Avioanele au intarzieri de 3 ore la decolare

    08:35 - Trei sate din judetul Braila au ramas fara curent electric.

    08:05 - Reprezentantii Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportului International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu anunta, intr-un comunicat, ca traficul aerian se desfasoara in conditii de ninsoare abundenta si viscol cu rafale de vant de 70 peste km/h, care transporta zapada pe sol.

    Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativo 30 de minute la decolare.

    Foto: Ziare.com

    07:52 - Mai multe trenuri au intarzieri in Gara de Nord din Bucuresti, anunta Realitatea Tv.

    07:40 - O ambulanta, care ar fi trebuit sa ajunga la un copil de un an, duminica dimineata, a ramas blocata in zapada, in localitatea Obrejita, din Vrancea, anunta ProTv. Un utilaj a facut cale prin nameti iar medicii au reusit sa ajunga, dupa aproximativ un sfert de ora, la copilul care prezenta febra mare. In cele din urma, echipajul de la Ambulanta a reusit sa ajunga cu pacientul la spital.

    07:01 - Peste 50 de copaci si stalpi au cazut in Bucuresti in noaptea de sambata spre duminica. Potrivit Realitatea Tv, au fost avariate cel putin 32 de masini si se inregistreaza pene de curent in mai multe cartiere din Capitala.

    Romania sub zapada Peste 50 de copaci si stalpi au cazut in Bucuresti. Pene de curent si masini avariate

    06:35 - Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca din cauza ninsorii si a viscolului puternic vizibilitatea pe mai multe drumuri este foarte scazuta. Din aceasta cauza s-a dispus inchiderea lor.

    Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
    Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
    Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
    Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
    Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
    Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
    #viscol zapada, #drumuri blocate zapada, #drumuri blocate viscol , #zapada