Romania sub zapada: Ministrul Transporturilor cere inchiderea tuturor drumurilor cu vizibilitate redusa

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 12:43
2391 citiri
Romania sub zapada: Ministrul Transporturilor cere inchiderea tuturor drumurilor cu vizibilitate redusa
Foto: Facebook/Politia Romana

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a cerut Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), duminica, sa fie inchise toate drumurile cu vizibilitate redusa din cauza viscolului si ninsorii.

De asemenea, reprezentantilor CFR Calatori le-a solicitat sa verifice fiecare tren inainte de plecare, pentru a se asigura ca instalatia de climatizare functioneaza, iar daca situatia din teren o impune, sa anuleze trenurile care ar putea avea problemeinformeaza Mediafax.

Vezi aici lista cu drumurile inchise din cauza zapezii si viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat, intr-un comunicat, ca in urma ninsorilor si a viscolului puternic a decis sa inchida mai multe drumuri.

Totodata, circulatia mai multor trenuri a fost anulata, duminica dimineata, din cauza zapezii si a viscolului.

Vezi aici ce trenuri au fost anulate

Potrivit CFR Calatori, urmeaza ca traficul de pasageri sa fie preluat de celelalte trenuri ramase in graficul de circulatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vreme la extreme în SUA: Furtună de zăpadă în vest, incendii în Texas /
Mii de locuințe fără curent, drumuri închise / Rafalele de vânt ar atinge 305 km pe oră VIDEO
Vreme la extreme în SUA: Furtună de zăpadă în vest, incendii în Texas / Mii de locuințe fără curent, drumuri închise / Rafalele de vânt ar atinge 305 km pe oră VIDEO
Un viscol puternic loveşte părţi din California şi Nevada, în vestul Statelor Unite. Furtuna de zăpadă a dus la închiderea principalelor drumuri, a închis staţiuni de schi şi a lăsat...
Nicolae Ciucă: "În momentul în care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevărat uniţi"
Nicolae Ciucă: "În momentul în care Republica Moldova va deveni membru cu drepturi depline al UE, atunci vom fi cu adevărat uniţi"
Președintele Senatului Nicolae Ciucă a declarat, cu ocazia vizitei la Chișinău, că în momentul în care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeană, atunci se poate vorbi despre o unire...
#drumuri inchise zapada, #drumuri inchise viscol , #zapada