Suceava: Trei drumuri judetene, blocate de zapada

Duminica, 24 Martie 2013, ora 17:05
1824 citiri
Suceava: Trei drumuri judetene, blocate de zapada
Foto: Arhiva

Trei drumuri judetene din Suceava sunt in continuare blocate, duminica, din cauza zapezii, in timp ce toate drumurile nationale sunt deschise si se intervine cu utilaje pentru indepartarea zapezii de pe marginea acestora.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat ca duminica dupa-amiaza mai erau blocate, pe portiuni, din cauza zapezii, trei drumuri judetene, unde se lucreaza cu utilaje astfel incat in cursul zilei sa fie redeschise circulatiei.

El a precizat ca toate drumurile nationale sunt deschise, iar echipajele de deszapezire actioneaza pentru indepartarea zapezii de pe marginea acestora.

Prefectul a mai spus ca un singur post de transformare, in localitatea Burla, nu este alimentat cu energie electrica, dar ca o echipa de interventie se afla in zona si remediaza avaria.

"Intram in normalitate", a adaugat prefectul.

Sase drumuri nationale si sapte drumuri judetene au fost inchise, vineri seara, in judetul Suceava, din cauza viscolului puternic, circulatia pe drumurile nationale fiind reluata, treptat, incepand de sambata dupa-amiaza.

Vineri noapte, echipele de interventie ale MAI au evacuat si salvat 201 persoane care se aflau in masini si care nu au mai putut inainta din cauza viscolului puternic. Un numar de 46 persoane erau blocate pe DN17A Dornesti - Ratos in trei microbuze si cinci autoturisme. O parte dintre persoanele evacuate au fost transportate la Granicesti, unde au fost cazate la Primarie sau caminul cultural, iar altele au fost cazate la localnici, sambata dimineata oamenii intorcandu-se la masini, unde au asteptat ca drumurile sa fie deszapezite. Ei au primit alimente si apa din partea autoritatilor in perioada in care au stat blocati in trafic.

#drumuri inchise zapada, #Suceava drumuri zapada , #zapada