O americancă născută într-un lan de porumb din România își caută cu disperare mama: "O cheamă Clara"

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 14:33
5522 citiri
O americancă născută într-un lan de porumb din România își caută cu disperare mama: "O cheamă Clara"
Stoica Diana își cauta mama biologica FOTO facebook

O femeie de 36 de ani, care trăiește în America, își caută cu disperare mama biologică, deși aceasta a abandonat-o în urmă cu mulți ani.

În încercarea de a afla ceva despre mama ei, Stoica Diana, a postat un mesaj pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, în care amintește că a fost născută pe un câmp de porumb.

"Numele meu la naștere a fost STOICA DIANA, născută în GĂIEȘTI, județul DÂMBOVIȚA, într-o zi de 16 decembrie 1986. Din actele de adopție reiese că pe mama mea o chema STOICA CLARA, dar de tată nu scrie nimic. Mama mea locuia în ODRIHEI (un sat în comuna COROISÂNMĂRTIN) din județul MUREȘ. Tot din actele de adopție scrie că am fost născută pe un câmp de porumb și apoi dusă la spital, de unde mama mea biologică a plecat. Am locuit în orfelinat până la 4 ani, când am avut șansa să fiu adoptată de o familie absolut minunată, care mi-a oferit iubire și educație.

Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori extrem de mult să îi cunosc pe ei și nu îi judec deloc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii", a scris Diana.

În ajutorul ei au sărit mulți români, postarea având 185 de distribuiri. Femeia a fost sfătuită să se adreseze la Serviciul de Evidență a Populației, din județul Mureș, unde ar trebui să fie înregistrată mama sa.

Pedeapsa primită de FRF din cauza fanilor României la Euro 2024
Pedeapsa primită de FRF din cauza fanilor României la Euro 2024
Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA (CEDB) a a decis, miercuri, ca Federaţia Română de Fotbal (FRF) să fie sancţionată din cauza comportamentului rasist şi discriminatoriu al...
Locul României este în Schengen, susține cu tărie un înalt oficial european cu origini româno-moldovenești. "Trebuie să înceteze controalele"
Locul României este în Schengen, susține cu tărie un înalt oficial european cu origini româno-moldovenești. "Trebuie să înceteze controalele"
Locul României este în Schengen şi-a exprimat convingerea miercuri, 24 iulie, vicepremierul luxemburghez Xavier Bettel, care a susținut și că "trebuie să înceteze controalele" la...
#Stoica Diana, #mama biologica, #cautare, #Romania, #nascuta lan de porumb, #Mures, #Dimbovita , #stiri sociale
  1. Parlamentarii din Bulgaria cer adoptarea cât mai rapidă a monedei euro. De ce nu este realizabil acest obiectiv
  2. Declarație explozivă. Directorul FBI pune la îndoială faptul că Trump a fost lovit de glonț în timpul tentativei de asasinat
  3. A fost prins un suspect în cazul bărbatului găsit înjunghiat într-un parc din Buzău. Abia fusese eliberat din închisoare. De ce a atacat
  4. Două țări NATO anunță că trimit de urgență 14 tancuri Leopard în Ucraina. Când vor ajunge blindatele
  5. Băncile străine ar putea primi permisiunea de a deschide sucursale în Rusia. Cu ce ajută Moscova această mutare strategică
  6. Investiții de 13 miliarde de lei în spitale noi sau modernizarea celor vechi. Rafila: ”Cel mai important apel de proiecte în sănătate”
  7. Român dispărut misterios pe un aeroport din Italia. De 4 zile nimeni nu mai știe nimic despre el. Apelul familiei
  8. NATO despre resturile de drone rusești căzute în România: Nu sunt informații care ”să indice vreun atac intenționat al Rusiei”
  9. Jennifer Aniston, critici dure la adresa lui JD Vance, omul ales de Trump ca vicepreședinte. Ce a iritat-o pe celebra actriță din serialul Friends
  10. 42 de centre de plasament vor fi desființate până la sfârșitul anului