Veste dramatică pentru o fostă lideră mondială în WTA: "Sunt devastată şi cu inima frântă”

Vineri, 12 Aprilie 2024, ora 19:24
2319 citiri
Veste dramatică pentru o fostă lideră mondială în WTA: "Sunt devastată şi cu inima frântă”
Storm Hunter FOTO X

Jucătoarea australiană de tenis Storm Hunter, numărul trei mondial la dublu, a suferit joi o ruptură a tendonului lui Ahile în timpul unui antrenament, punând astfel capăt, în mod brutal, visului său de a obţine o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, în această vară, informează Reuters.

Hunter, în vârstă de 29 de ani, care a încheiat anul trecut în poziţia de lider al clasamentului feminin la dublu şi a avut cea mai bună prestaţie din cariera sa la simplu, s-a accidentat în timp ce se pregătea pentru întâlnirea Australia - Mexic din cadrul competiţiei Billie Jean King Cup, care are loc la Brisbane.

"Din păcate, ieri, la ultimul antrenament efectuat înaintea startului întâlnirii, am căzut iar radiografiile făcute aseară au confirmat că mi-am rupt tendonul lui Ahile", a precizat Storm Hunter într-o postare făcută vineri pe Instagram.

"Sunt devastată şi cu inima frântă, dar incredibil de recunoscătoare că sunt în preajma echipei şi ştiu că am un grup grozav de oameni în jurul meu, care mă vor ajuta să revin pe teren cât mai curând posibil", a adăugat ea.

Australia nu a anunţat deocamdată componenţa echipei de tenis pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august), dar accidentarea suferită de Storm Hunter înseamnă că ea va fi indisponibilă între patru şi şase luni.

Echipele câştigătoare ale celor opt dueluri de calificare din cadrul Billie Jean King Cup se vor califica la turneul final, alături de Spania, ţara gazdă, Canada, campioana en titre, Italia şi Cehia.

Quarterly Report - Editia 4

Sorana Cîrstea, dezvăluire interesantă: ”Stau doar 15 minute pe zi, am un cronometru”
Sorana Cîrstea, dezvăluire interesantă: ”Stau doar 15 minute pe zi, am un cronometru”
Tenismena Sorana Cîrstea (34 de ani, 30 WTA), care se pregătește pentru Roland-Garros 2024, a făcut recent dezvăluiri interesante privind viața și cariera sa. Astfel, invitată în...
Ce va face Emma Răducanu după ce a refuzat să joace la Roland-Garros
Ce va face Emma Răducanu după ce a refuzat să joace la Roland-Garros
Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu va juca luna viitoare la turneul Rothesay Open, pe iarbă, care va avea loc la Nottingham, transmite DPA. Jucătoarea de origine română (21 ani)...
#storm hunter, #wta, #veste, #dramatic , #stiri tenis