Studenta dispărută la Sibiu în urmă cu 2 luni este de negăsit. Noi informații din anchetă

Vineri, 31 Martie 2023, ora 11:30
2745 citiri
Studenta dispărută la Sibiu în urmă cu 2 luni este de negăsit. Noi informații din anchetă
Angelika Maurer este dispărută din 8 februarie FOTO Facebook

Angelika Maurer, studenta de 25 de ani de la Facultatea de Teologie din Sibiu, dispărută în urmă cu aproximativ două luni, este căutată în continuare de polițiști.

Fata a fost dată dispărută la începutul lunii februarie, după ce a plecat de la internat și nu s-a mai întors.

Joi, o echipă de scafandri a cercetat lacul din apropierea Muzeului Astra din Sibiu, timp de 4 ore. În zona respectivă au fost găsite diverse obiecte personale ale fetei, precum ochelarii de vedere, telefonul sau buletinul.

La cautări au participat trei scafandri care au folosit inclusiv o cameră subacvatică, însă operaţiunea s-a încheiat fără niciun rezultat, potrivit Ora de Sibiu.

”În cursul zilei de ieri, 30 martie, polițiștii sibieni, cu sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, au continuat căutările în teren pentru găsirea Angelikăi Maurer. Acțiunile polițiștilor continuă în vederea depistării de noi indicii și mijloace de probă ce pot lămuri situația tinerei căutate.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

(FOTO Ora de Sibiu)

Anchetatorii merg pe mai multe piste. Ei iau în calcul sinuciderea, răpirea sau posibilitatea ca tânăra să fi vrut să-și piardă urma.

Angelika are 25 de ani, înălţime de un metru şi 65 de centimetri, ochi verzi şi părul şaten deschis de lungime medie. La data dispariţiei, purta palton, pantaloni şi ghete, toate de culoare închisă. Oricine poate da informaţii este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie.

#studenta disparuta, #studenta teologie, #Sibiu, #angelika maurer , #disparitie