A fost lansata cea mai mare nava realizata de la inceputul anului

   

Santierul naval STX Ro Offshore Tulcea a gazduit marti lansarea celei de-a patra nave finalizate in acest an, aceasta fiind cea mai mare dintre cele realizate de la inceputul anului.

Nava de asistenta pentru constructii si intretinere instalatii subacvatice va pleca peste aproape doua saptamani spre partenerul norvegian STX Norway Offshore AS Brattvaag pentru a o finaliza, ea urmand sa deserveasca instalatiile din Malaysia.

''Am avut placerea sa fiu in aceasta saptamana in Norvegia, unde am sarbatorit cea de-a 60-a aniversare a santierului Brattvaag, si am fost intrebat cand este gata nava, iar raspunsul meu a fost ca N730 a fost cea mai buna nava livrata pana acum din Tulcea. In Brattvaag, suntem foarte multumiti ca aceasta nava va fi livrata'', a declarat Jan Langenese, seful reprezentantei firmei norvegiene STX Norway Offshore AS Brattvaag.

Nava are o lungime de 157 de metri, o latime de 27 de metri si o inaltime de constructie de 12 metri, pentru realizarea acesteia fiind nevoie de 7.800 de tone de metal. Potrivit directorului santierului tulcean, Tudorel Topa, nava lansata marti la apa este cea mai mare nava finalizata in acest an de angajatii unitatii. ...citeste toata stirea
Miercuri, 26 Mai 2010, ora 12:39
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Lansarea cartii "Folclor muzical din Dobrogea"
Ansamblul Artistic Profesionist "Baladele Deltei" al Primariei Tulcea organizeaza joi, 24 ...
Ponta anunta ca Pro Romania Tulcea sustine o alianta post electorala cu PSD
Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, in vizita la Tulcea: "Legat de aliante post electorale, e ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor