Un Kennedy ar putea candida la prezidențialele americane din 2024

Sambata, 04 Martie 2023, ora 23:15
5327 citiri
Un Kennedy ar putea candida la prezidențialele americane din 2024
Robert F. Kennedy Jr. și soția sa, actrița Cheryl Hines

Robert F. Kennedy Jr. se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din SUA din 2024, provocându-l pe președintele Joe Biden pentru nominalizarea democrată și spune că soția lui și-a dat aprobarea.

"Mă gândesc la asta, da. Am depășit cel mai mare obstacol, soția mea mi-a dat undă verde", a spus Kennedy unei mulțimi din New Hampshire.

Soția lui Kennedy, actrița Cheryl Hines, a participat la discursul de la Institutul de Politică din New Hampshire, care de aproape un sfert de secol a fost o oprire obligatorie acest stat pentru potențialii candidați pentru Casa Albă.

Robert F. Kennedy Jr, fiul regretatului senator Robert F. Kennedy și nepotul fostului președinte John F. Kennedy, se descrie pe sine ca un democrat de-o viață și a fost criticat pentru activismul său împotriva vaccinului COVID-19.

Avea 9 ani în 1963, când unchiul său, președintele John F. Kennedy, a fost asasinat, iar 14 ani în 1968, când tatăl său a fost asasinat în timp ce candida pentru președinte la primele prezidențiale democrate din 1968.

În 1983, când Kennedy era procuror adjunct în Manhattan, a fost arestat și a pledat vinovat pentru posesie de heroină și a fost condamnat la doi ani de încercare și muncă în folosul comunității. După arestarea sa, a intrat într-un centru de tratament pentru droguri și, în timpul perioadei de probațiune, s-a oferit voluntar pentru Consiliul de Apărare a Resurselor Naturale.

Kennedy s-a gândit pentru prima dată să candideze pentru o funcție politică în 2000.

La sfârșitul anului 2007, Kennedy și surorile sale Kerry și Kathleen au susținut-o pe Hillary Clinton la primele prezidențiale din 2008 ale Partidului Democrat. [158] După Convenția Democrată, Kennedy a făcut campanie pentru Obama în toată țara.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Soarta Ucrainei, la mâna șefului Camerei Reprezentanților a SUA. De ce se teme și ce jocuri politice face Mike Johnson
Soarta Ucrainei, la mâna șefului Camerei Reprezentanților a SUA. De ce se teme și ce jocuri politice face Mike Johnson
Liderii Congresului și Casa Albă au convenit asupra unui acord de cheltuieli pe termen scurt care a salvat executivul american să rămână fără bani de la 1 martie. Acest lucru oferă timp...
Blocarea guvernului SUA, amânată cu o săptămână. Documentul semnat de Joe Biden
Blocarea guvernului SUA, amânată cu o săptămână. Documentul semnat de Joe Biden
Preşedintele american Joe Biden a semnat un proiect de lege pe termen scurt pentru a evita închiderea parţială a guvernului, a anunţat vineri, 1 martie, Casa Albă, relatează Reuters....
#SUA, #alegeri prezidentiale, #Casa Alba, #democrati, #Robert F Kennedy Jr , #SUA