Fiul lui Biden: Republicanii „încearcă să mă omoare” pentru a-l răni pe președinte

Sambata, 09 Decembrie 2023, ora 16:35
2632 citiri
Fiul lui Biden: Republicanii „încearcă să mă omoare” pentru a-l răni pe președinte
Hunter biden, fiul președintelui Joe Biden/ FOTO: NBC News

Fiul președintelui Joe Biden, Hunter Biden, i-a acuzat pe republicani că încearcă să-l „ucidă” în efortul de a submina președinția tatălui său.

Moartea mea "ar fi o durere mai mare decât ar putea suporta tatăl meu", a declarat Hunter Biden muzicianului Moby într-un podcast difuzat vineri.

Prima din cele două părți ale emisiunii a fost înregistrată înainte ca Biden să fie acuzat joi de nouă infracțiuni fiscale majore.

Republicanii l-au acuzat pe președinte și pe fiul său de trafic de influență.

Casa Albă a respins o anchetă a Congresului privind punerea sub acuzare a președintelui drept o "expediție de pescuit".

Hunter Biden, care s-a recuperat după ce a fost dependent de cocaină, a vorbit cu Moby, cu care s-a împrietenit în timp ce se afla în perioada de recuperare pentru abuz de droguri și alcool, din casa sa din Malibu, California.

"Ceea ce încearcă să facă este să mă omoare, știind că va fi o durere mai mare decât ar putea suporta tatăl meu și, prin urmare, să distrugă o președinție în acest fel", a spus el, adăugând că vor ca el să recidiveze în consumul de droguri.

"Nu este vorba despre mine", a continuat el, adăugând că "acești oameni sunt doar niște oameni triști, foarte, foarte bolnavi care, cel mai probabil, tocmai s-au confruntat cu traume în viața lor pe care au decis că le vor transforma într-un rău pe care au decis că îl vor provoca asupra restului lumii".

De asemenea, el a acuzat posturile de știri conservatoare că îl "hărțuiesc".

Joi, 7 decembrie, procurorii federali din California au depus un rechizitoriu în care îl acuză pe Hunter Biden că nu a plătit impozite în perioada 2016-2019 și că, în schimb, a dus un "stil de viață extravagant", cu droguri și escorte.

El se confruntă, de asemenea, cu o anchetă separată pentru că ar fi mințit în legătură cu consumul de droguri într-un formular de cerere de armă.

În timp ce președintele Biden zbura vineri spre Las Vegas, Nevada, pentru un eveniment de campanie, secretarul său de presă Karine Jean-Pierre a fost întrebat la bordul Air Force One despre ultimele acuzații aduse lui Hunter.

Ea a declarat că președintele Biden este "mândru de fiul său".

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Serviciile secrete rusești, informații despre Biden și fiul său. „Minciuni care ar putea avea un impact asupra actualelor alegeri”
Serviciile secrete rusești, informații despre Biden și fiul său. „Minciuni care ar putea avea un impact asupra actualelor alegeri”
Alexander Smirnov, un fost informator al Biroului Federal de Investigaţii din SUA (FBI), urmărit penal pentru că a minţit şi fabricat acuzaţii false de corupţie împotriva lui Joe Biden şi...
Joe Biden despre declarațiile lui Trump care au îngrozit Occidentul: „Un atac asupra unuia este un atac asupra tuturor”
Joe Biden despre declarațiile lui Trump care au îngrozit Occidentul: „Un atac asupra unuia este un atac asupra tuturor”
Preşedintele Joe Biden l-a criticat din nou, marţi, pe predecesorul său la Casa Albă, Donald Trump, spunând că sunt periculoase declaraţiile acestuia prin care a contestat principiul...
#SUA, #Hunter Biden, #acuzazii, #infractiuni fiscale, #Joe Biden , #SUA