Înapoi la listarea arhivei

02 Mai 2013 - Doua furturi comise pe raza satului Negostina

Politia Suceava a informat ca, in noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, pe raza satului Negostina, din comuna Balcauti, au fost comise doua furturi. Autorii nu sint cunoscuti.

02 Mai 2013 - Lasat fara permis, pentru 120 de kilometri pe ora

Un sofer in virsta de 45 de ani, din Suceava, a fost amendat si a ramas pentru o perioada fara permisul de conducere, dupa ce a fost surprins de aparatul radar in timp ce rula cu 120 de kilometri pe

02 Mai 2013 - Tigari in valoare de 50.000 lei, interceptate in padurea de langa Straja

Tot ieri, politistii de frontiera din Brodina, Suceava, au observat pe raza localitatii Straja, mai multe persoane care transportau spre interior colete voluminoase.

02 Mai 2013 - Autoturism burdusit cu tigari de contrabanda, oprit de politisti

Un autoturism marca Subaru Legacy a fost oprit de politistii de frontiera suceveni, dupa ce acesta a incercat sa se sutraga de la controlul vamal.

02 Mai 2013 - Cinci suceveni evacuati si 50 de gospodarii inundate la Liteni, dupa ploaia torentiala de miercuri

In urma inundatiilor provocate de ploaia torentiala cazuta miercuri dupa-amiaza in localitatea Liteni au fost afectate 50 de gospodarii, din care in 14 cazuri si locuintele.

02 Mai 2013 - Accident auto cu implicarea unui autobuz TPL, langa Iulius Mall

Dimineata zilei de 1 Mai a adus pe strazile Sucevei si un accident atipic, in care a fost implicat un autobuz al Transportului Public Local Suceava (TPL) si un autoturism marca VW Golf.

02 Mai 2013 - Case si terenuri agricole din jud. Suceava inundate de un torent format in urma unei ploi

Mai multe case, cateva terenuri agricole si o portiune din drumul judetean care traverseaza localitatea suceveana Liteni, au fost inundate, miercuri dupa amiaza, in urma unei ploi torentiale, un