Înapoi la listarea arhivei

24 Iulie 2013 - Ministrul Grapini, doua zile la Suceava

In zilele de 25 si 26 iulie, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, va efectua o vizita de lucru in judetul Suceava.

24 Iulie 2013 - Noua stilpi, furati

Ieri, autori neidentificati au furat 410 de lei, un motoferastrau si alimente din locuinta unui barbat de 60 de ani, din comuna suceveana Breaza. Ei au intrat in casa prin fortarea usii de acces. Pe

24 Iulie 2013 - Minor dat disparut, gasit dupa 12 ore de cautari

Un minor dat disparut marti seara a fost gasit de catre echipele formate din politisti, jandarmi, pompieri, cadre silvice si localnici dupa o noapte intreaga de cautari, in apropierea lizierei fasiei

24 Iulie 2013 - Furt de lemn din padure in comuna Rasca

Doi tineri suceveni din comuna Rasca au fost depistati luni, 22.07.2013, dupa ce au taiat si au sustras arbori din Ocolul Silvic Rasca, in valoare de peste 1, 500 lei.

24 Iulie 2013 - Concert cu trupa Vunk, Ruby si Loredana, sambata, la Iulius Mall

Trupa Vunk, alaturi de Ruby si Loredana vor concerta sambata, 27 Iulie, la Iuliul Mall Suceava, in cadrul evenimentului "Ciuc Music. Live Music".

24 Iulie 2013 - Reabilitarea strazilor afectate de lucrarile pe POS Mediu, o prioritate pentru municipalitate

Refacerea strazilor care au fost afectate de lucrarile de reabilitare si extindere a retelelor de apa si canalizare prin proiectul POS Mediu este prioritara pentru primaria Suceava.

24 Iulie 2013 - Dupa 5 zile de inscrieri O treime din locurile Universitatii "Stefan cel Mare" Suceava sunt inca libere

"Ingineriile" si "umanele" sunt in pana de candidati in timp ce la Silvicultura, Calculatoare, Kinetoterapie si Stiintele Educatiei se "bat" deja cate doi pe un loc

24 Iulie 2013 - Blocuri pericol public in Burdujeni !

Pompierii suceveni l-au indepartat, caci cu eliminarea pericolului se ocupa ei, insa cate asemenea blocuri or mai fi existand in batrana noastra urbe Suceava?