Înapoi la listarea arhivei

29 Iulie 2013 - Peste 850 de candidati, la examenul de titularizare

Colegiul "Alexandru Ioan Cuza" si Colegiul "Petru Musat" sint cele doua unitati de invatamint unde pe 30 iulie va avea loc examenul national de titularizare. La "Alexandru cel Bun" sint programati

29 Iulie 2013 - Radauteanca lovita de o motocicleta

O femeie de 36 de ani, din Radauti, a fost ranita usor de o motocicleta, in timp ce traversa regulamentar strada Bogdan Voda din municipiu.

29 Iulie 2013 - Admitere la USV, rezultate Bataie intre medii mari pe locurile bugetate

Opt dintre facultatile Universitatii "Stefan cel Mare" Suceava au publicat rezultatele la admitere, la prima vedere concluzia fiind ca nivelul candidatilor creste de la an la an, iar locurile cu taxa

29 Iulie 2013 - Definitivat, rezultate dupa rezolvarea contestatiilor Procentul de promovare a inregistrat o crestere de aproape 4% !

Procentul final de promovare a candidatilor participanti la examenul de definitivat a crescut la 43,34% in urma reevalurarii lucarilor contestate, inca 9 cadre didactice fiind promovate, ele reusind

29 Iulie 2013 - Accident intre o autilitara si un autocar la Motelul Ilisesti

In dupa amiaza zilei de luni un autocar a intrat intr-o masina la Motelul Ilisesti, accident in urma caruia mai multe persoane au fost ranite .

29 Iulie 2013 - Patru persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier in Suceava

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs astazi pe DN 17, intre Suceva si Gura Humorului.

29 Iulie 2013 - Peste 800 de candidati inscrisi la examenul de titularizare

Marti, peste 800 de candidati din judet vor sustine examenul national de titularizare la diverse discipline.

29 Iulie 2013 - Suceava : autoturism sustras de propriul amic

Un tanar de 31 ani din municipiul Suceava s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat dupa ce a sustras autoturismul unui prieten.

29 Iulie 2013 - Hotii de apartamente lovesc din nou

O femeie din Suceava a fost victima unui furt,dupa ce persoane necunoscute i-au patruns in imobil si au sustras mai multe bunuri.

29 Iulie 2013 - Barbat din Maneuti agresat fara motiv

Duminica seara, un barbat din Maneuti a fost gasit pe marginea carosabilului, prezentand leziuni grave la nivelul capului.

29 Iulie 2013 - Un barbat a facut stop cardiac si a murit, in urma expunerii la soare

Tiberius Bradatan a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca un barbat de 63 de ani a fost adus in stop cardio-respirator, duminica dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente a SJU Suceava.

29 Iulie 2013 - Ceremonie cu ocazia Zilei Imnului National

Astazi, 29 iulie, in Piata Drapelului din vecinatatea Palatului Administrativ din Suceava a fost marcata Ziua Imnului National. Actiunea a cuprins doar o slujba religioasa si intonarea imnului

29 Iulie 2013 - Accident cumplit soldat cu patru victime, in localitatea Iacobeni

Duminica dimineata, in jurul orei 3:40, un autoturism inmatriculat in judetul Cluj, ce se deplasa pe directia Iacobeni - Vatra Dornei, a fost implicat intr-un accident rutier care a facut patru

29 Iulie 2013 - SC Termica SA Suceava opreste, in luna august, furnizarea apei calde menajere

Ca in fiecare an, luna august aduce un disconfort sucevenilor conectati la sistemul centralizat. Este luna reviziilor si modernizarilor in reteaua de distributioe a energiei termice.