Înapoi la listarea arhivei

28 August 2013 - Femeie inselata si jefuita de bijuterii

O femeie de 65 ani din Gura Humorului a fost jefuita de bijuterii, de catre un tanar, de 22 ani, care trebuia sa o transporte din Paltinoasa pana in Gura Humorului.

28 August 2013 - A furat un calculator dintr-o scoala din Cornu Luncii

Un baiat in varsta de 14 ani este acuzat pentru furt, dupa ce a sustras un computer si alte componente periferice, dintr-o unitate de invatamant.

28 August 2013 - Canotoarea suceveana Gianina Beleaga si antrenorul ei, premiati cu 4000 de lei de Primaria Suceava (VIDEO)

Primaria Suceava va aloca 4000 de lei pentru premierea canotoarei sucevene Gianina Beleaga, campioana europeana si mondiala si a antrenorului ei pentru rezultatele remarcabile obtinute de aceasta, a

28 August 2013 - Suspect de talharie retinut de politistii suceveni

Saptamana trecuta s-au inregistrat in Suceava, trei cazuri de talharie, avand ca mod de operare smulgerea lantisoarelor din aur de la gatul victimelor.

28 August 2013 - Captura de tigari la Vicovu de Sus

Azi noapte, politistii suceveni, alaturi de politisti de ordine publica, tehnicieni si specialisti din cadrul Serviciului Criminalistic Suceava, politisti din cadrul Politiei Orasului Vicovu de Sus

28 August 2013 - Nici bacalaureatul de toamna nu a scapat de tentative de frauda

Doi candidati au fost eliminati din centrele de examen de la CN "Dragos Voda" din Campulung si Colegiul de Arta Suceava

28 August 2013 - Suceava Apa calda revine incepand de vineri

De o baie calda se vor bucura doar abonatii care nu au datorii mari fata de operatorul din Lunca Sucevei > Pana atunci insa sunt posibile debransari colective, la marii debitori!

28 August 2013 - Valea Gorjan, Stroiesti Rasturnare spectaculoasa pe pod

Accident rutier, soldat cu trei victime, pe DN 17, intre Stroiesti si Ilisesti, pe un carosabil umed rezultat in urma ploii de ieri dimineata.