Înapoi la listarea arhivei

09 Septembrie 2013 - Scolile, verificate de politisti

Saptamina aceasta, politistii suceveni vor efectua o serie de verificari in incinta si in vecinatatea celor 822 de unitati scolare din judet, la solicitarea prefectului Florin Sinescu. Prefectul a

09 Septembrie 2013 - Scoala cu patru copii

Si-n acest an, la scoala din Dirmoxa-Brosteni vor invata numai patru copii. Directorul scolii, Gheorghe Pancu, a afirmat ca doi copii sint inscrisi la clasa pregatitoare, unul este in clasa a II-a,

09 Septembrie 2013 - Batrin prins la furat porumb

Azi-noapte, un barbat de 78 de ani, din comuna suceveana Fintina Mare, a fost surprins in timp ce incerca sa fure porumb de pe un teren din localitate. El a profitat de intuneric si a fugit pe cimp,

09 Septembrie 2013 - Concert de muzica simfonica, in fata Palatului Administrativ

Vineri, 13 septembrie, in fata Palatului Administrativ din Suceava este programata cea de-a II-a editie a concertului "Simfonii de toamna". Evenimentul este organizat de Clubul Rotary-Bucovina si va

09 Septembrie 2013 - Abonatii "Termica" vor avea apa calda in continuare

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a dat asigurari ca abonatii sistemului centralizat de termoficare vor avea apa calda in continuare. Domnul Lungu a mai spus, la Radio Top, ca la iarna va fi si incalzire.

09 Septembrie 2013 - I-au furat laptop-ul in timp ce dormea

Un barbat de 35 ani, din Falticeni, a ramas fara laptop, dupa ce persoane necunoscute, au intrat pe fereastra locuintei si au sustras laptop-ul.

09 Septembrie 2013 - Proteste fata de exploatarea de la Rosia Montana si la Suceava

Duminica, dupa amiaza, circa 200 de suceveni, in marea lor majoritate tineri, au manifestat in fata Palatului Administrativ, impotriva proiectului de exploatare a zacamintelor de aur de la Rosia

09 Septembrie 2013 - Incendiu puternic la Cornu Luncii

Vineri, pompierii s-au luptat cu flacarile pentru a lichida un incendiu izbucnit in Cornu Luncii, afectand doua gospodarii si o hala.

09 Septembrie 2013 - Incendii provocate intentionat la Sucevita si Darmanesti

Pompierii suceveni s-au confruntat in acest week-end cu mai multe incendii, printre care si doua provocate intentionat, neinregistrandu-se victime.

09 Septembrie 2013 - Peste 5.000 pachete de tigari de contrabanda confiscate de politistii suceveni

Sambata seara, politistii suceveni au descoperit intr-un autoturism ce circula in localitatea Braniste, peste 5.000 pachete de tigari de contrabanda.

09 Septembrie 2013 - CSM Bucovina - CSU Arad: 36-0

Sambata, 7 septembrie, s-a disputat meciul de rugby CSM Bucovina Suceava-CSU Arad, sfarsit cu victoria echipei sucevene.

09 Septembrie 2013 - Rapid CFR Suceava - Sportul Studentesc anulat

Meciul dintre Rapid CFR Suceava si Sportul Stundetesc, nu s-a mai disputat sambata, in urma deciziei luata de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

09 Septembrie 2013 - Termica isi executa datornicii

30 de popriri validate se afla la executorii judecatoresti, acestia urmand ca, in cazul neplatii, sa treaca la masura scoaterii la mezat a bunurilor proprietate personala ale rau platnicilor .

09 Septembrie 2013 - Catalin Nechifor, la inaugurari si la sarbatori

La finalul saptaminii, presedintele PSD al Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, a receptionat trei lucrari.