Înapoi la listarea arhivei

23 Decembrie 2013 - Administratia judeteana, criticata pentru ca vrea marirea darilor

Liderul grupului PDL din Consiliul Judetean Suceava, Vasile Ilie, a declarat ca, pentru anul 2014, administratia judeteana propune 402 taxe si impozite, din care unele sint noi. El a constatat ca la

23 Decembrie 2013 - Hot de benzina prins de politistii suceveni

Un barbat in varsta de 32 ani, din Suceava, este cercetat penal, dupa ce a furat benzina dintr-un autoturism din municipiu.

23 Decembrie 2013 - Accident cu victime in Plopeni

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident produs duminica dimineata in localitatea Plopeni si soldat cu victime.

23 Decembrie 2013 - Masina de politie implicata intr-un accident in Scheia

Un politist in varsta de 25 ani, din Suceava, a ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un accident.

23 Decembrie 2013 - Incendiu puternic in Frasin

Necaz pentru o familie din satul Plutonita, orasul Frasin, dupa ce flacarile au cuprins duminica noapte, locuinta.

23 Decembrie 2013 - Gospodarie incendiata intentionat in comuna Moldovita

O gospodarie din satul Argel, comuna Moldovita, a fost incendiata duminica noapte, existand pericolul ca flacarile sa se propage la alte doua locuinte.

23 Decembrie 2013 - Comoara din Cajvana. O femeie a strans un tezaur mai bogat si mai valoros decat al unui muzeu etnografic

In orasul Cajvana, localitate strajuita de cel mai batran stejar din Sud-Estul Europei, vechi de aproape 900 de ani, se gaseste o valorasa colectie privata de costume populare.

23 Decembrie 2013 - Incendiu cu victime in Gura Humorului

Sambata, 21 decembrie, pompierii au fost nevoiti sa intervina pentru a stinge incendiul izbucnit la o gospodarie din Gura Humorului.

23 Decembrie 2013 - I-au furat portofelul din haina intr-un restaurant

Un barbat din Piatra Neamt a ramas fara portofel, dupa ce acesta i-a fost furat din haina, in timp ce se afla la toaleta unui restaurant din Suceava.