Înapoi la listarea arhivei

24 Decembrie 2013 - Din punct de vedere financiar 2013, an bun pentru judetul Suceava

Presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, a declarat, luni, ca anul 2013 a fost, din punct de vedere financiar, un an bun pentru judetul Suceava, intrucat s-a reusit finantarea activitatilor

24 Decembrie 2013 - Prins beat si fara permis de conducere la volan

Un barbat in varsta de 24 ani din Vicovu de Sus, a fost retinut luni, dupa ce a accidentat o masina, fiind beat si neposedand permis de conducere.

24 Decembrie 2013 - Butoaie cu motorina furate dintr-un garaj din Dragoiesti

Un barbat in varsta de 65 ani, din municipiu, a apelat la politisti, dupa ce cele 6 butoaie cu motorina pe care le tinea intr-un garaj al casei, in comuna Dragoiesti, au disparut.

24 Decembrie 2013 - 6 laptop-uri furate dintr-un magazin din municipiu

Un tanar in varsta de 22 ani,din Suceava este cercetat penal, dupa ce a furat 6 laptop-uri dintr-un magazin din municipiu.

24 Decembrie 2013 - Incendiu puternic in Campulung Moldovenesc

In ultimele 24 de ore, s-au produs patru incendii in judet, insa cel mai puternic incendiu a fost inregistrat la o casa cu etaj, din municipiul Campulung Moldovenesc, provocat cel mai probabil, de la

24 Decembrie 2013 - Contrabandistii cu tigari nu se lasa nici de sarbatori

Am primit de la IPJ Suceava un comunicat despre ultima captura de tigari realiyata de politistii suceveni.

24 Decembrie 2013 - Posibila tentativa de frauda in CJ Suceava. USL Suceava, majoritate pentru cresterea taxelor cu un consilier absent, trecut pe lista prezentilor

Proiectul privind stabilirea valorii taxelor si impozitelor locale percepute de Consiliul Judetean a fost discutat luni, in ultima sedinta din acest an.

24 Decembrie 2013 - Presedintele CJ Suceava crede ca 2014 va fi un an agitat

Presedintele PSD al Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, sustine ca, pentru institutie, 2013 a fost un an bun din punct de vedere financiar.

24 Decembrie 2013 - Situatie extrem de grava la maternitatea din Radauti, o treime din angajati sunt purtatori de stafilococ

Situatie extrem de grava la maternitatea din Radauti. O treime din angajatii sectiei sunt purtatori sanatosi de stafilococ auriu, microbul care a imbolnavit mai multi bebelusi nascuti aici.