Înapoi la listarea arhivei

06 Ianuarie 2014 - APIA elibereaza adeverinte pentru contractarea de credite la specia bovine

Cuantumul de plata inscris in adeverinta este de 300 de lei pe cap de animal, creditele putand fi luate de la bancile cu care APIA a incheiat conventii

06 Ianuarie 2014 - Scandal si bataie intre doua grupuri de tineri, la restaurant Vama Veche

Scandal si bataie la restaurantul Vama Veche din Scheia. Doua gasti de tineri s-a incaierat noaptea trecuta, dupa ce au petrecut ore intregi.

06 Ianuarie 2014 - Licitatie pentru repararea unor drumuri

Primarul Ion Lungu a anuntat, la Radio Top, ca pe 8 ianuarie va fi organizata licitatia pentru repararea unor drumuri cu fonduri europene. Printre strazile care urmeaza sa fie modernizate se numara

06 Ianuarie 2014 - Maternitatea din Radauti a fost redeschisa

Maternitatea din Radauti a fost redeschisa, dupa aproximativ doua saptamani, timp in care nu a functionat, in urma depistarii unor angajati ca fiind infectati cu bacteria stafilococul auriu.

06 Ianuarie 2014 - VIDEO Cea mai mare aberatie rutiera din Romania: "Zidul Mortii", monument al incompetentei criminale, pilon-capcana in mijlocul drumului

Vineri, in jurul orei 23.00, pe o ceata densa, Gabriel Grosu a murit dupa ce s-a izbit cu masina intr-un pilon construit pe DN17 (E576).

06 Ianuarie 2014 - Autoturism jefuit in Cacica

Un barbat in varsta de 32 ani, a apelat la ajutorul politistilor pentru a gasi faptasii care i-au spart autoturismul furand bunuri din interiorul acestuia.

06 Ianuarie 2014 - Accident grav in orasul Cajvana

Un tanar in varsta de 18 ani a ajuns la spital, autoturismul in care se afla s-a izbit de un cap de pod.

06 Ianuarie 2014 - Bunuri de 2.400 lei furate dintr-o locuinta din Siret

In noaptea de vineri spre sambata, persoane necunoscute au patruns in locuinta unui barbat in varsta de 44 ani din Siret, de unde au furat bani si bunuri.

06 Ianuarie 2014 - Satenii care si-au dat terenurile in arenda pot socoti cat vor primi la anul

Sucevenii care si-au dat sau isi vor da in arenda terenurile stiu deja cat ar putea primi in schimbul renuntarii la exploatarea prin forte proprii a pamantului pe care il au in proprietate.

06 Ianuarie 2014 - Festivalul national de datini si obiceiuri de iarna "Porniti plugul, feti-frumosi!"

Duminica, la Vatra Dornei s-a desfasurat a XVII-a editie a Festivalului national de datini si obiceiuri de iarna "Porniti plugul, feti-frumosi!".