Înapoi la listarea arhivei

12 Septembrie 2021 - Nunti sparte de politisti, la Horodnic de Sus si de Jos, localitati cu incidenta mare de COVID

Nunti sparte de politisti, la Horodnic de Sus si de Jos, localitati cu incidenta mare de COVID. In mod normal, din cauza numarului mare de cazuri de COVID, in cele doua localitati nu ar trebui sa se

12 Septembrie 2021 - Un barbat baut a reclamat la 112 ca sotia il bate si a cerut ajutor

Un barbat baut a reclamat la 112 ca sotia il bate si a cerut ajutor. Este vorba despre un localnic din Dornesti, in varsta de 35 de ani.

12 Septembrie 2021 - Masina unui sucevean a fost distrusa de un cerb la Campulung Moldovenesc

Un sucevean a suferit pagube mari la autoturism dupa ce masina pe care o conducea dinspre Campulung Moldovenesc a fost lovita de un cerb la iesirea din Campulung Moldovenesc.

12 Septembrie 2021 - Nunti organizate la doua restaurante din Horodnic de Sus intrerupte de politisti pentru ca localitatea este in "scenariul rosu"

Politistii au intrerupt, sambata, doua nunti organizate in localitatea Horodnic de Sus aflata in "scenariul rosu" unde sunt instituite masuri speciale privind organizarea de evenimente private.

12 Septembrie 2021 - 898 de suceveni au Covid-19 din care 245 sunt internate in spitalele din judet. In ATI Suceava si Radauti nu sunt locuri libere. In 12 localitati nu este niciun caz de Covid 19.

Un numar de 898 de cazuri de Covid-19 sunt, duminica, in evolutie in judetul Suceava, iar 245 de persoane sunt internate in spitalele din judet.

12 Septembrie 2021 - GCS: 71 noi cazuri de infectie cu SARS-CoV-2 in judetul Suceava. In tara in ultimele 24 de ore au fost confirmate 2.255 noi cazuri

Pana astazi, 12 septembrie, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 1.120.804 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19).

12 Septembrie 2021 - Esigari de contrabanda din Belarus aduse de contrabandisti la granita romano-ucraineana. La vederea politistilor de frontiera suceveni suspectii au fugit

Politistii de frontiera din cadrul SPF Vicovu de Sus au surprins, sambata dupa amiaza, o actiune de transfer de tigari de contrabanda aduse de un grup de contrabandisti din Ucraina si care urmau sa

12 Septembrie 2021 - Munitie pentru lansator de grenade abandonata la frontiera dintre Ucraina si Romania de persoane care au fugit cand au fost vazuti de granicerii ucraineni

La granita Ucrainei cu Romania, fugind de graniceri, persoane necunoscute au lasat un rucsac cu grenade si incarcatura exploziva, informeaza BucPress din Cernauti.