Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.253 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Aproape 6 milioane de lei sunt costurile Primariei Suceava in ceea ce priveste masurile de combatere si limitare a raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 13:46

Aproape 6 milioane de lei sunt costurile Primariei Suceava in ceea ce priveste masurile de combatere si limitare a raspandirii infectiei cu SARS-CoV-2Primaria Suceava a cheltuit suma de 5.803.886,15 lei, a anuntat, miercuri, primarul Ion Lungu, cu privire la masurile impotriva raspandirii coronavirusului .

"A trecut perioada de carantina si partial acea criza declansata de coronavirus, iar dupa razboi, multi viteji se arata. Am vazut multi care critica, care spun ca primaria nu s-a implicat... Din contra, va spun ca in aceasta perioada Primaria Suceava a cheltuit 5,8 milioane de lei pe probleme legate de coronavirus.

In primul rand banii s-au folosit pentru cumpararea de echipamente, intr-o perioada cand era aproape imposibil de facut rost de ele (final de martie, inceput de aprilie). E vorba de acel aparat de testare pentru coronavirus, RT PCR, adus in termen record, de o saptamana, din Coreea de Sud, fiind pus la dispozitia Spitalului Judetean impreuna cu 3.000 de teste.

Apoi sunt cele 10 ventilatoare mecanice, aduse intr-o perioada de trei saptamani, care nu se gasesc deloc usor nici pe piata internationala. Iar asta s-a petrecut intr-o perioada cand parea imposibil de adus asemenea echipamente, multumim lui Dumnezeu ca am reusit sa o facem si sa dotam Spitalul Judetean, unde sunt bine-venite si utile si de acum inainte.

Odata cu aducerea lor, capacitatea totala de paturi de la sectia ATI este acoperita cu ventilatoare mecanice", a explicat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ newsMe.ro ]

Ioan Stan :"Actualul ministru al agriculturii este vinovat de blocarea principalelor obiective de investitii publice in domeniul agriculturii, in domeniul irigatiilor, combaterii grindinii si stimularii precipitatiilor"

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 12:56

Ioan Stan :"Actualul ministru al agriculturii este vinovat de blocarea principalelor obiective de investitii publice in domeniul agriculturii, in domeniul irigatiilor, combaterii grindinii si stimularii precipitatiilor"Va transmitem un comunicat de presa din partea senatorului PSD Suceava, Ioan Stan:

Din cauza guvernarii iresponsabile a liberalilor, agricultura romaneasca se afla intr-o situatie dezastruoasa. Actualul ministru al agriculturii este vinovat de blocarea principalelor obiective de investitii publice in domeniul agriculturii, in domeniul irigatiilor, combaterii grindinii si stimularii precipitatiilor. Mentionam ca in prezent sumele necesare derularii investitiilor nu au fost prevazute in bugetul de stat pentru anul in curs. Luand in considere acestea dar si declaratiile celor trei organizatii mondiale de specialitate - Organizatia Mondiala a Sanatatii, Organizatia Mondiala a Comertului si FAO - care atentioneaza ca dupa pandemie este posibil sa ne confruntam cu o lipsa a hranei, Senatul Romaniei a votat zilele trecute motiunea simpla impotriva ministrului agriculturii, considerand ca este timpul ca guvernarea liberala sa se trezeasca si sa acorde acestui domeniu atentia cuvenita avand in vedere importanta lui pentru binele tarii. Pentru ca nu intelege importanta misiunii sale si nici a ministerului pe care il conduce, ministrul Oros trebuie demis. Consideram ca a trecut vremea vorbelor, este timpul pentru fapte, ca sa evitam o noua criza, de data aceasta alimentara.

Si pentru ca tot discutam despre vorbe si mai putin despre fapte, in cursul zilei de ieri l-am vazut pe presedintele Consiliului Judetean vorbind despre proiectul "Dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata ...

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ newsMe.ro ]

Incendiu in localitatea Ilisesti

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 12:49

Incendiu in localitatea IlisestiMilitarii Detasamentului de Pompieri Suceava, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ilisesti, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din comuna Ilisesti.

La sosirea echipajelor, flacarile se manifestau la doua anexe gospodaresti, constructii corp comun din lemn, cu invelitoare din azbociment, cu pericol de propagare la doua case de locuit, aflate in apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 20:00.

Au ars o magazie pe o suprafata de aproximativ 50 mp si o bucatarie de vara, pe aceeasi suprafata. Au mai ars circa 3 metri cubi lemn de foc si 20 de baloti de paie. S-a degradat plafonul bucatariei de vara. In incendiu a pierit un catel.

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii au salvat cele doua case de locuit, cu bunurile aferente.

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ newsMe.ro ]

2097 de persoane din judet au fost declarate vindecate de coronavirus

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 12:47

2097 de persoane din judet au fost declarate vindecate de coronavirusAstazi, 20.05.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel judetean exista:

-in autoizolare la domiciliu 1424 de persoane,

-in carantina institutionalizata 500 de persoane.

-15060 de persoane iesite din autoizolare

-2602 de persoane iesite din carantina institutionalizata.

-Pana la acest moment, in judetul Suceava au fost efectuate 17571 de teste.

Conform situatiei intocmita de catre Directia de Sanatate Publica Suceava, la nivelul judetului Suceava se inregistreaza un numar de 2097 de persoane declarate vindecate.

Avand in vedere necesitatea de a asigura contiguitatea spatiala a teritoriului administrativ al municipiului resedinta de judet si a unitatilor administrativ-teritoriale cuprinse in zona metropolitana constituita conform legislatiei specifice, in data de 20.05.2020 a avut loc o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

In cadrul acestei sedinte s-a hotarat aplicarea unitara a masurilor, prevazute la art. 5 alin.3 din Legea nr. 55/ 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 coroborate cu dispozitiile punctului 20 din anexa la Hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta nr. 25/ 18.05.2020, la nivelul urmatoarelor localitati: zona metropolitana Suceava compusa din municipiul Suceava, orasul Salcea, Adancata, Bosanci, Darmanesti, Dumbraveni, Hantesti, Ipotesti, Mitocu Dragomirnei, Moara, Patrauti, Siminicea, Stroiesti, Udesti, Veresti precum si unitatile ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ newsMe.ro ]

Primaria Falticeni a cumparat 125 de tablete destinate elevilor care sustin Bacalaureatul si Evaluarea Nationala

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 12:46

Primaria Falticeni a cumparat 125 de tablete destinate elevilor care sustin Bacalaureatul si Evaluarea NationalaPrimaria Municipiului Falticeni a achizitionat un numar de 125 de tablete destinate in principal elevilor din localitate care vor sustine in aceasta vara Bacalaureatul si Evaluarea Nationala. Dispozitivele mobile cu conectare la internet, cu o valoare totala de 79.625 lei, au fost distribuite celor patru scoli gimnaziale si trei licee miercuri, 20 mai.

Decizia administratiei locale vine in sprijinul elevilor care provin din familii cu posibilitati materiale limitate, pentru ca si acestia sa-si poata desfasura activitatea scolara pe platformele educationale, iar elevii din clasele terminale, principalii destinatari ai tabletelor, sa aprofundeze mai bine materia de examen.

In continuare scolile raman inchise, iar profesorii predau in sistem telescoala folosind diverse aplicatii care faciliteaza transmisiile in direct pe telefoane mobile, laptopuri si tablete. S-a optat pentru tablete mari, de 10 inch, cu viteza mare de procesare a datelor si viteza mare de conexiune la internet. Tabletele vor ramane in proprietatea unitatilor de invatamant, conducerea fiecarei scoli urmand a stabili modul in care va face repartitia catre elevi. Dupa desfasurarea examenelor aceste dispozitive vor putea fi folosite de scoli in alte activitati didactice.

"Scopul principal al achizitiei tabletelor este de a-i ajuta pe scolarii si liceenii din anii terminali, mai ales ca unele familii nu isi permit achizitia unui astfel de dispozitiv, iar pregatirea elevilor este foarte importanta in aceasta ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ newsMe.ro ]

Prefectura Suceava atrage atentia ca doar locuitorii din localitatile care au aderat la Zona Metropolitana Suceava nu au nevoie de declaratie pe propria raspundere

Marti, 19 Mai 2020, ora 15:22

Prefectura Suceava atrage atentia ca doar locuitorii din localitatile care au aderat la Zona Metropolitana Suceava nu au nevoie de declaratie pe propria raspunderePrefectura Suceava atrage atentia asupra faptului ca in zona metropolitana (constituita din localitatile care au aderat la aceasta structura) formata din municipiul Suceava, orasul Salcea si comunele: Adanca, Bosanci, Ipotesti, Mitocu Dragomirnei, Moara, Patrauti, Veresti, Siminicea, Stroiesti, Dumbraveni, Udesti, Hantesti si Darmanesti se poate circula fara declaratie pe propria raspundere.

Prefectura Suceava a transmis in 17 mai ca locuitorii Zonei Metropolitane Suceava pot circula in interiorul acestei zone fara declaratia pe propria raspundere pe perioada starii de alerta.

Astfel, Prefectura arata ca in situatia in care locuitorii se deplaseaza intre localitati, in afara zonei metropolitane, pentru asigurarea de bunuri necesare, au nevoie de declaratie pe propria raspundere scrisa de mana sau tiparita de pe formulare.sts.ro in care se va bifa punctul 11 "alte motive justificate".

Zona metropolitana cuprinde localitatile aflate pe o raza de pana la 30 de kilometri fata de principalul oras (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului national - Sectiunea a IV-a Reteaua de localitati). Comuna Scheia nu face parte din zona metropolitana Suceava. In aceste conditii sucevenii care merg de exemplu la magazinul Lidl de la iesirea din Suceava care este pe teritoriul comunei Scheia au nevoie de declaratie pe propria raspundere.

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ newsMe.ro ]

ANCOM propune scaderea tarifelor pentru terminarea apelurilor fixe

Marti, 19 Mai 2020, ora 15:19

ANCOM propune scaderea tarifelor pentru terminarea apelurilor fixe"Supunem astazi consultarii publice o scadere de aproximativ 30%, pana la 0,097 eurocenti/minut, a tarifului maxim de terminare a apelurilor la puncte fixe, incepand cu data de 1 august 2020. Continuam astfel eforturile Autoritatii de a sustine o piata telecom competitiva in Romania, cu oferte atractive si convenabile pentru romani", a declarat Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM.

Tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte fixe

Potrivit documentelor consultate de ANCOM, incepand cu data de 1 august 2020 operatorii de telefonie fixa desemnati de Autoritate ca avand putere semnificativa de piata, printre care si Telekom, RCS & RDS, Orange sau Vodafone, vor putea aplica un tarif de maxim 0,097 eurocenti/minut in cazul apelurilor nationale, apelurilor initiate din Spatiul Economic European (SEE), precum si in cazul apelurilor initiate din retele din afara SEE, daca acordurile internationale in vigoare nu permit instituirea unui regim diferit de tarifare.

Lista celor 35 de operatori de telefonie fixa carora li se vor aplica masurile de reglementare propuse poate fi consultata aici.

Determinarea tarifului

In prezent, tariful maxim de terminare a apelurilor la puncte fixe este de 0,14 eurocenti/minut si a fost stabilit de ANCOM incepand cu 1 aprilie 2014, pe baza unui model de calculatie a costurilor de tip LRIC pur, menit sa asigure obiectivele de promovare a concurentei, maximizare a beneficiilor consumatorilor si stimulare a investitiilor eficiente, cu respectarea ...

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ newsMe.ro ]

Accident mortal pe ruta ocolitoare a municipiului Suceava la iesirea spre Patrauti

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:44

Accident mortal pe ruta ocolitoare a municipiului Suceava la iesirea spre PatrautiMarti dimineata in jurul orei 10:00, pe ruta ocolitoare a municipiului Suceava la iesirea spre Patrauti s-a produs un accident rutier grav, in care au fost implicate doua autoturisme care au intrat in coliziune. Accidentul s-a soldat cu 3 raniti din care o persoana a ramas incarcerata.

Au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD. Doua persoane au fost preluate de echipajul SMURD TIM si transportate la UPU Suceava. Din nefericire o a treia persoana - victima ramasa incarcerata, a decedat.

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ newsMe.ro ]

Activitatea de relatii cu publicul a CJP a fost reluata gradual

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:41

Activitatea de relatii cu publicul a CJP a fost reluata gradualDirectorul Casei Judetene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, anunta ca incepand cu data de 18.05.2020, activitatea de relatii cu publicul a institutiei a fost reluata gradual.

Intr-o prima faza a reluarii activitatii, se vor primi :

cererile privind inscrierea la pensie si cererile privind recalcularea drepturilor de pensie, avand in vedere ca ambele solicitari implica depunerea unor documente in original;

cererile privind acordarea ajutorului de deces.

In ceea ce priveste ajutorul de deces, precizez ca pentru a proteja starea de sanatate a beneficiarilor nostri si pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, acestea nu se elibereaza la casieria institutiei. In functie de optiunea solicitantului, plata ajutoarelor de deces se va face:

*prin mandat postal - la domiciliul solicitantului;

*in cont bancar - situatie in care cererea va fi insotita de un extras de cont al solicitantului.

Activitatea de plata a ajutoarelor de deces prin cont bancar a fost implementata in perioada starii de urgenta , s-a dovedit ca este eficienta si vine in sprijinul beneficiarilor nostri, astfel incat o vom aplica si in continuare.

Asigur persoanele care se adreseaza institutiei, ca au fost luate toate masurile care se impun pentru a preveni raspandirea noului coronavirus si pentru a le proteja starea de sanatate. In acest sens, accesul in spatiile inchise va fi asigurat in conditii de siguranta sanitara si distantare sociala, cu respectarea fluxurilor si a traseelor definite. ...

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ newsMe.ro ]

In judetul Suceava au fost efectuate 17247 de teste covid

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:39

In judetul Suceava au fost efectuate 17247 de teste covidAstazi, 19.05.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel judetean exista:

-in autoizolare la domiciliu 1322 de persoane,

-in carantina institutionalizata 532 de persoane.

-15017 de persoane iesite din autoizolare

-2569 de persoane iesite din carantina institutionalizata.

-Pana la acest moment, in judetul Suceava au fost efectuate 17247 de teste.

Conform situatiei intocmite de catre Directia de Sanatate Publica Suceava, la nivelul judetului Suceava, la data prezentului comunicat sunt declarate vindecate 2061 de persoane.

In Monitorul Oficial al Romaniei nr.410 din data de 18.05.2020 a fost publicata Hotararea de Guvern nr. 394/ 2020 privind declararea starii de alerta si masurile care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Persoanele care vin in Romania din strainatate vor fi supuse masurii carantinarii/izolarii la locuinta/locatia declarata, impreuna cu colocatarii, inclusiv familia/apartinatorii, dupa caz. Exceptie fac persoanele care nu au posibilitatea indeplinirii conditiilor pentru carantina/izolarea la locuinta/alta locatie sau care solicita acest lucru pentru a nu isi expune familia. Acestea pot opta pentru masura carantinei institutionalizate, in spatii special destinate puse la dispozitie de autoritatile administratiei publice locale.

Pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul Coronavirus sunt interzise organizarea si desfasurarea de mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau a ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ newsMe.ro ]

Radu Rey - presedintele partidului PLUS Suceava: Celula de criza a PLUS vine cu solutii pentru economie

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:37

Radu Rey - presedintele partidului PLUS Suceava: Celula de criza a PLUS vine cu solutii pentru economieVa transmitem un comunicat de presa din partea partidului "Plus Suceava:

PLUS (Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate) este un partid politic nou, cu oameni care cred in cinste, competenta si meritocratie. PLUS a adus la un loc oameni care cred intr-un proiect curajos prin insasi simplitatea lui. PLUS reprezinta o forta, iar in judetul Suceava avem o organizatie puternica.

Romania a intrat in stare de alerta. Economia romaneasca, grav afectata de criza declansata de pandemia noului coronavirus, are nevoie de o repornire. In intreaga Europa se fac pasi mici in sensul destinderii si relansarii economice Pentru evitarea unui nou val pandemic, in toate tarile din Europa se iau masuri specifice fiecarui sector de activitate in vederea protejarii tuturor celor implicati. Din pacate, desi se vorbeste despre relaxarea masurilor restrictive si repornirea economiei, Guvernul Romaniei a esuat in a prezenta un set de masuri clare, nu doar economice, ci si sanitare, referitoare la etapa post-carantina. Nu avem din partea Guvernului pana in prezent nici un cadru sanitar clar stabilit in atentia agentilor economici, si nici sprijinul financiar indispensabil in implementarea masurilor care se impun pentru revenirea la activitate.

Relansarea economica trebuie sa fie o prioritate pentru Romania si problema noastra principala nu ar trebui sa fie daca reluam activitatea, ci cand si mai ales cum. Este nevoie de un plan pe etape, care sa tina cont de riscul raspandirii infectiei, un plan ...

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ newsMe.ro ]

Cu ocazia aniversarii a 16 ani pasagerii Wizz Air beneficiaza de reduceri de 16% la tarifele biletelor

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:35

Cu ocazia aniversarii a 16 ani pasagerii Wizz Air beneficiaza de reduceri de 16% la tarifele biletelorWizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si cea mai verde companie aeriana din Europa* sarbatoreste astazi a 16-a aniversare de la primul sau zbor, oferind 16% reducere** la tarifele biletelor pentru orice zbor Wizz Air rezervat astazi, cu o perioada nelimitata de calatorie.

Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004 de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a castigat increderea si loialitatea a 240 de milioane de pasageri si si-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus. Aceasta este cea mai tanara flota din Europa, cu o medie de 5,4 ani si include cea mai eficienta aeronava cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigura ca Wizz Air este cea mai verde alegere in materie de calatorii aeriene.

Pentru a marca acest moment de referinta, pe langa reducerea de 16%** la tarifele biletelor, cu o perioada de calatorie nelimitata, Wizz Air lanseaza o vanzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar 1 Euro, pasagerii pot achizitiona WIZZ Flex odata cu rezervarea si au optiunea de a anula zborul cu pana la 3 ore inainte de plecare fara nicio taxa de anulare si sa obtina 100% din tariful initial rambursat imediat sub forma de credit de companie.

In noua era a calatoriilor igienizate, Wizz Air a spus da zborului si a implementat masuri imbunatatite de sanatate si igiena pentru a proteja pasagerii si echipajul. In timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtreaza deja 99,7% din virusurile si ...

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ newsMe.ro ]

Comunicarea simbolica in creatia lui Mircea Eliade la USV

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:34

Comunicarea simbolica in creatia lui Mircea Eliade la USVFacultatea de Litere si Stiinte ale Comunicarii (FLSC), in colaborare cu Centrul de Reusita Universitara din cadrul Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava, continua dezbaterile academice dedicate studentilor de la Specializarea Comunicare si Relatii Publice. Daca prima serie a intalnirilor a avut ca invitati specialisti din domeniul public, care au evidentiat importanta comunicarii in spectrul managementului organizational din sectorul administrativ al institutiilor statului, dupa aceasta perioada de izolare individuala si distantare fizica, dezbaterile academice care vor urma vizeaza tematici de interes nu numai pentru studentii de la Comunicare si Relatii Publice, ci si pentru cei de la Litere sau de la programele de masterat Literatura romana in context european si Limba si comunicare.

Astfel, joi, 21 mai, cand se implinesc 29 de ani de la moartea violenta a exegetului Ioan Petru Culianu, incepand cu ora 18:00, invitatul on-line al Facultatii de Litere si Stiinte ale Comunicarii si al Centrului de Reusita Universitara va fi prof. univ. dr. Marcel Tolcea, de la Catedra de Filozofie si Stiinte ale Comunicarii a Universitatii de Vest din Timisoara, specialist in comunicare si jurnalism, traducator al lui Rene Guenon in limba romana, dar si un analist distinct in contextul criticii operei lui Mircea Eliade, prin metoda abordata. Despre lucrarea sa, "Eliade, esotericul", reputatul cercetator israelian al Cabalei, originar din Romania, Moshe Idel, afirma ca este cel mai ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ newsMe.ro ]

DSP Suceava:"Datele privind numarul cazurilor active de Covid-19 se modifica zilnic"

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:32

DSP Suceava:"Datele privind numarul cazurilor active de Covid-19 se modifica zilnic"Directorul executiv al DSP Suceava, Elena Manuela Trifan, a transmis, luni, printr-un comunicat de presa ca numarul cazurilor confirmate de Covid-19, a deceselor si persoanelor vindecate este raportat zilnic Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei Suceava.

Va transmitem, integral, comunicatul primit la redactie:

In replica la articolele aparute in presa cu referire la numarul de cazuri confirmate pozitiv COVID-19, a deceselor si persoanelor vindecate va informam ca zilnic acestea sunt raportate Centrului Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei Suceava.

Aceste date sunt in permanenta modificare adaugandu-se noi confirmati dar si vindecati, implicit numarul cazurilor active putand varia de la zi la zi.

Important pentru cetateni este sa cunoasca ca procentul persoanelor vindecate azi 18.05.2020 este de 63% fata de 59% in data de 14.05.2020.

DSP Suceava actualizeaza permanent bazele de date si le comunica conform fluxurilor informationale.

Raportarile la nivel national sunt un cumul de date provenite din mai multe surse: directii judetene de sanatate publica, laboratoare de analize si spitale.

In contextul zilei de 14.05.2020 cand se hotara situatia iesirii din carantina pentru Suceava, a existat o disfunctie in comunicarea cu presa pe fondul multiplelor solicitari. Pentru evitarea pe viitor a situatiilor si declaratiilor confuze, vom redacta periodic comunicate de presa asupra evenimentelor importante asigurand astfel o buna informare a ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ newsMe.ro ]

28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Radauti au fost depistate pozitiv cu coronavirus

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:29

28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Radauti au fost depistate pozitiv cu coronavirusIn contextul aparitiei unui caz pozitiv in randul personalului medical la Spitalul Municipal "Sf. Doctori Cosma si Damian" Radauti, DSP Suceava a procedat conform metodologiei INSP la testarea "personalului sanitar asimptomatic, contact direct cu caz confirmat in a VI-a si a VII-a zi de la ultimul contact posibil infectant".

In zilele de 15.05.2020 si 16.05.2020, au fost testate 122 de cadre medicale. In cursul zilei de azi, 18.05.2020 au fost primite rezultatele, 28 de cadre medicale fiind depistate pozitive.

Toate aceste persoane au fost internate in Sectia de boli infectioase a Spitalului Municipal "Sf. Doctori Cosma si Damian" Radauti.

Conducerea spitalului a comunicat Directiei de Sanatate Publica Suceava modificarea graficului de garzi si ture astfel incat activitatea pe sectii sa nu fie afectata. Totodata spitalul va informa DSP Suceava daca vor aparea orice modificari in starea de sanatate a personalului activ prin cresterea vigilentei in efectuarea triajului epidemiologic zilnic.

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ newsMe.ro ]

Nu vrem sa fim o colonie de consum, mai ales acum!

Luni, 18 Mai 2020, ora 14:17

Nu vrem sa fim o colonie de consum, mai ales acum!Am primit la redactie un apel adresat sucevenilor si, in general, romanilor, dar - in acelasi timp - si o solicitare ferma adresata guvernantilor si parlamentarilor din partea domnului Dan-Marcel Roibu, secretar coordonator al Organizatiei Judetene ALDE Suceava, consilier local in Consiliul Municipal Suceava.

Consumati, mai ales acum, produsele romanesti!

Sprijiniti, mai ales acum, producatorii romani !

Concepeti si promovati, domnilor guvernanti, programe pentru sustinerea producatorilor romani!

Formulati legi, domnilor parlamentari, in sprijinul productiei si al consumului produselor romanesti!

Intr-o Europa, in care tarile care o compun sunt interdependente, social, economic, financiar, realitate perceputa si inteleasa si in timpul pandemiei, consider ca, pentru o mai buna coeziune, fiecare stat membru trebuie sa fie autonom in instituirea si modalitatea de aplicare a propriului programul economic, fara ingerinte externe. Romania, pentru a se putea impune, ca o tara componenta a U.E., in interiorul si in afara acesteia, trebuie sa aiba un program bine definit si aplicat, in care sa se identifice dupa modul, conditiile si facilitatile de productie, a unor produse, industriale sau agricole, optime, pentru a-si putea crea un ascendent de plus valoare in schimburile cu celelalte tari.

Ar trebui sa incepem prin a ne aduce aminte, mai intai, cine eram. Ce produceam, industrial, agricol sau tertiar. Si, sa redefinim dupa experienta dobandita, realitatile actuale si ...

Actualitate / stiri Actualitate71 vizite[ newsMe.ro ]

2061 de persoane au fost declarate vindecate de coronavirus

Luni, 18 Mai 2020, ora 11:58

2061 de persoane au fost declarate vindecate de coronavirusAstazi, 18.05.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel judetean exista:

-in autoizolare la domiciliu 774 de persoane,

-in carantina institutionalizata 581 de persoane.

-15005 de persoane iesite din autoizolare

-2520 de persoane iesite din carantina institutionalizata.

-Pana la acest moment, in judetul Suceava au fost efectuate 16837 de teste.

Conform situatiei intocmita de catre Directia de Sanatate Publica Suceava, la nivelul judetului Suceava se inregistreaza un numar de 2061 de persoane declarate vindecate.

Avand in vedere numarul mare de solicitari, va comunicam ca, valabilitatea documentelor emise de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (permisele de conducere romanesti, autorizatiile de circulatie provizorie, dovezile inlocuitoare ale certificatelor de inmatriculare si ale permiselor de conducere eliberate de catre serviciile publice comunitare regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor la depunerea dosarelor de inmatriculare/ transcriere/ certificate de inmatriculare sau preschimbare permise de conducere romanesti/straine sau duplicate), si care au expirat in perioada Starii de Urgenta, isi prelungesc valabilitatea si sunt recunoscute de autoritati pe teritoriul Romaniei si in intervalul de 90 zile, disponibil pentru preschimbarea acestora, dupa incetarea starii de urgenta.

Informam cetatenii ca, s-a reluat activitatea cabinetelor de medicina dentara, pentru cazurile care nu reprezinta ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ newsMe.ro ]

Sofer cu alcoolemie uriasa prins la volan

Luni, 18 Mai 2020, ora 08:03

Sofer cu alcoolemie uriasa prins la volanLa 17.05.2020, ora 20.00, o patrula din cadrul Politiei orasului Brosteni a oprit pentru control, pe raza localitatii, autoturismul condus de un localnic de 47 ani.

Intrucat emana halena alcoolica conducatorul auto a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/litru alcool pur in aerul expirat, dupa care, la spital i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", ce va fi solutionat procedural.

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ newsMe.ro ]

Statistici ANCOM: Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze de peste 100 Mbps

Luni, 18 Mai 2020, ora 08:00

Statistici ANCOM: Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze de peste 100 Mbps"O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps. Acest lucru s-a vazut, de altfel, si pe parcursul starii de urgenta care tocmai s-a incheiat, cand retelele de internet fix din Romania, bazate in principal pe fibra optica, au sustinut cu succes cererea exceptionala de trafic. Nicicand in istorie retelele de comunicatii electronice nu au avut un rol atat de important pentru sprijinirea functionarii societatii noastre, a nevoilor noastre sociale, educationale, economice sau de alta natura, ca in aceste ultime doua luni - sa folosim Ziua Comunicatiilor pentru a le multumi si a-i felicita pe cei care au facut posibil acest lucru, de-a lungul timpului" a declarat presedintele ANCOM, Sorin GRINDEANU, cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicatiilor, sarbatorita in fiecare an pe data de 17 mai.

Datele statistice integrale privind piata telecom in anul 2019 vor fi publicate de ANCOM pe parcursul saptamanii viitoare.

Iata cateva dintre cele mai relevante informatii cuprinse in raport:

Internet fix

5,3 milioane de conexiuni la internet fix la sfarsitul anului 2019 (+4% evolutie anuala), dintre care 3,9 milioane, adica 74%, reprezentau conexiuni de foarte mare viteza.

Traficul mediu de internet fix/locuitor a fost de 29 GB/luna, cu 14% mai mult fata de anul precedent.

Rata de penetrare a internetului fix la 100 de gospodarii a fost de 64% la nivel ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ newsMe.ro ]

Esigari in valoare de peste 23.000 lei confiscate la granita cu Ucraina

Duminica, 17 Mai 2020, ora 08:51

Esigari in valoare de peste 23.000 lei confiscate la granita cu UcrainaPolitistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Brodina au descoperit si confiscat 1.990 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 23.280 lei, marfa ce urma sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona.

In data de 16 aprilie 2020, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control la frontiera de stat cu Ucraina, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Brodina - judetul Suceava au descoperit ascunse in vegetatie, in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Falcau, patru colete cu tigari de provenienta ucraineana.

Baxurile cu tigari au fost transportate la sediul sectorului, unde in urma inventarierii s-a stabilit ca acestea contin 1.990 de pachete cu tigari in valoare de 23.280 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ newsMe.ro ]

Un incendiu la o hala de productie brichete din lemn a avut loc in localitatea Bilca

Duminica, 17 Mai 2020, ora 08:50

Un incendiu la o hala de productie brichete din lemn a avut loc in localitatea BilcaMilitarii Garzii de Interventie Vicovu de Sus si ai Detasamentului de Pompieri Radauti, impreuna cu lucratorii Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta Bilca si Galanesti, au intervenit cu 6 autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala de productie brichete din lemn, de pe raza comunei Bilca.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la intreaga hala, inclusiv la acoperis, pe o suprafata de aproximativ 350 mp, fara pericol de propagare a flacarilor.

Au ars instalatia de producere a brichetelor din lemn, alte materiale depozitate in interiorul halei si acoperisul constructiei (din azbociment, pe astereala din dranita) pe 350 mp.

Cauza probabila de izbucnire a flacarilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric cu improvizatii.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar pompierii au lichidat incendiul la ora 5:35.

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ newsMe.ro ]

Un scurtcircuit a produs un Incendiu in localitatea Plopeni

Duminica, 17 Mai 2020, ora 08:49

Un scurtcircuit a produs un Incendiu in localitatea PlopeniMilitarii Detasamentului de Pompieri Suceava, impreuna cu lucratorii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Salcea, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Plopeni, oras Salcea.

La sosirea echipajelor, ardeau constructiile anexe, cu pericol de propagare la intreaga gospodarie.

Au ars o bucatarie de iarna, o magazie si adapostul de animale, cu bunurile din interior (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice si altele), pe o suprafata totala de aproximativ 120 mp. S-au degradat aproximativ 20 mp din astereala locuintei si elemente de tamplarie din lemn si PVC (o usa si o fereastra).

Cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit si o bucatarie de vara, cu bunurile aferente.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ newsMe.ro ]

Soferul unei cisterne incarcata cu lapte a murit dupa ce autovehiculul s-a rasturnat in Pasul Tihuta

Duminica, 17 Mai 2020, ora 08:48

Soferul unei cisterne incarcata cu lapte a murit dupa ce autovehiculul s-a rasturnat in Pasul TihutaO cisterna incarcata cu lapte s-a rasturnat, duminica dimineata, in afara partii carosabile, Poiana Stampei, in zona Pasului Tihuta, iar soferul a murit ,informeaza ISU Suceava.

In urma evenimentului soferul a ramas incarcerat, in stare de inconstienta.Soferul a fost extras din cabina de echipajele de interventie, dar, din nefericire, acesta era mort.

In zona au intervenit pompierii militari cu o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ newsMe.ro ]

Dan Acibotarita:"Prietenia dintre Iohannis si un austriac, care ne mananca lemnul din Romania, este reala si dauneaza grav sanatatii Romaniei"

Duminica, 17 Mai 2020, ora 08:46

Dan Acibotarita:"Prietenia dintre Iohannis si un austriac, care ne mananca lemnul din Romania, este reala si dauneaza grav sanatatii Romaniei"Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

Partidul Verde filiala judeteana Suceava considera ca urmasii Bratienilor, adica mini liberalii de astazi, si-au dat "valoarea" si goliciunea sufletului din nou pe fata.

In saptamana care tocmai se incheie s-a trecut prin Camera Deputatilor Proiectul "DNA-ul Padurilor". Din nefericire mini liberalii nu l-au votat, ceea ce denota ca sunt de acord cu furtul padurilor si nu doresc o normalitate.

Ceea ce ne mira pe noi, verzii suceveni, este faptul ca din judetul Suceava sunt minii liberali in Parlamentul Romaniei care nu si-au facut treaba fata de cei care i-au votat, ci dupa cum arata

statistica, ei au votat la comanda liderului suprem.

De aici, avem dreptul sa tragem concluzia ca prietenia dintre Iohannis si un austriac, care ne mananca lemnul din Romania, este reala si dauneaza grav sanatatii Romaniei.

Nu stim ce va iesi din "DNA-ul padurilor", au fost multe legi bune, dorite de romani, care au fost mutilate de parlamentari. Una s-a dorit si alta s-a finalizat. Exploatarea lemnului intr-un cadru legal, care se realizeaza in toate statele lumii, este una, iar furtul padurilor este un alt aspect, extrem de daunator, nociv. Trebuie combatut furtul padurii, cauza, iar daca prin aceasta lege se va reusi, atunci este bine, legea si-a atins scopul.

Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ newsMe.ro ]

Aproximativ 16.000 de teste COVID-19 au fost realizate in judetul Suceava

Duminica, 17 Mai 2020, ora 08:44

Aproximativ 16.000 de teste COVID-19 au fost realizate in judetul SuceavaSambata, la nivelul judetului Suceava se aflau in autoizolare la domiciliu 361 de persoane, iar in carantina institutionalizata 689 de persoane. Persoanele aflate in autoizolare la domiciliu sunt clinic sanatoase, fara simptome specifice infectiei COVID - 19. Din izolare voluntara au iesit pana acum 14964 de persoane.

Din carantina institutionalizata, dupa obtinerea avizului epidemiologic, au iesit, de la instituirea masurii de carantinare si pana in prezent, 2411 persoane.

La nivelul judetului Suceava, pana la aceasta data au fost efectuate 16316 teste.

Conform datelor furnizate de Directia de Sanatate Publica Suceava, la data prezentului comunicat, in judetul Suceava sunt in evolutie 482 de cazuri COVID 19, fiind declarate vindecate, in ultimele24 de ore, 45 de persoane.

Prin Ordinul comun nr. 1070/ 826/ 15.05.2020 al Secretariatului General pentru Culte si Ministerului Sanatatii privind masurile pentru prevenirea contaminarii cunoul SARS- CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in lacasurile de cult pe perioada starii de alerta, s-au aprobat recomandarile privind activitatea in lacasurile de cult.

Astfel, conform ordinului mentionat,accesul in lacasurile de cult va fi permis numai cu respectarea precautiilor general valabile pentru prevenirea silimitarea raspandirii infectieicu SARS- CoV- 2.

Accesul persoanelor in lacasurile de cult se va face limitat,cu respectarea unei suprafete de 4 mp/ persoana, toti participantii (atatpersonalul care deserveste ...

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ newsMe.ro ]

Mai multi profesori refuza sa revina la scoala , temandu-se de imbolnavire

Sambata, 16 Mai 2020, ora 09:38

Mai multi profesori refuza sa revina la scoala , temandu-se de imbolnavireAlianta Sindicatelor din Invatamant Suceava (ASIS), structura cu circa 8.000 de membri, a subliniat ca a primit foarte multe semnale de la angajati din invatamantul sucevean care refuza, in mod justificat, sa se intoarca la scoala pentru simplul motiv ca nu li se asigura materiale de protectie.

"In videoconferinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Suceava cu directorii unitatilor scolare, desfasurata in data de 14 mai 2020, s-a comunicat ca mastile care vor fi distribuite in scoli sunt doar pentru elevi, nu si pentru angajati, situatie pe care o consideram discriminatorie si in afara legii. In aceste conditii cine isi mai doreste sa se intoarca la scoala?", se intreaba liderul ASIS, prof. Giani Leonte.

Leonte a adaugat ca exemplul cel mai concludent este la Scoala Gimnaziala Bosanci, comuna care a fost in carantina si care a generat cel mai mare focar de coronavirus din tara, unde intreg personalul didactic refuza sa mearga la scoala, fiind sustinut si de majoritatea parintilor care refuza sa-si trimita copiii la scoala.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ newsMe.ro ]

Dr. Valeriu Gavrilovici:Ambulatoriul Integrat de Specialitate ramane inchis luna aceasta si probabil o mare parte din luna iunie

Sambata, 16 Mai 2020, ora 09:35

Dr. Valeriu Gavrilovici:Ambulatoriul Integrat de Specialitate ramane inchis luna aceasta si probabil o mare parte din luna iunieDirectorul medical al SJU Suceava, dr. Valeriu Gavrilovici, a declarat ca inca nu se poate deschide Ambulatoriul Integrat de Specialitate intrucat SJU Suceava este spital Covid.

"Fiind spital Covid nu putem sa deschidem ambulatoriul de specialitate care ramane in continuare inchis. Nu sunt internari cronice. Abia cand conform scenariului patru, ne vom apropia de un normal ante-pandemic vom putea sa luam in considerare revenirea la toate activitatile de baza pe care le desfasoara spitalul", a spus Gavrilovici.

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ newsMe.ro ]

George Soldan: " Aveti idee cat a ajuns pretul unei masti in farmacie?"

Vineri, 15 Mai 2020, ora 15:59

George Soldan: " Aveti idee cat a ajuns pretul unei masti in farmacie?"Va transmitem un comunicat de presa al lui George Soldan - liderul tinerilor sociali democrati Suceava

Organizatia judeteana a tinerilor social-democrati din Suceava cere Guvernului Romaniei sa analizeze si sa decida in regim de urgenta, acordarea unui sprijin pentru pensionarii si tinerii din intreaga tara in vederea procurarii a cel putin 30 de masti lunar, de persoana. Ar fi primul gest prin care s-ar arata apropiati de nevoile imediate ale celor vulnerabili.

Dupa aproximativ doua luni in care romanii au ascultat toate balbele guvernamentale, dupa 2 luni in care in Romania fost declarata stare de urgenta, dupa ce am respectat constiinciosi regulile impuse pentru a scapa de acest virus nenorocit, de astazi, 15 mai, intram in starea de alerta si incercam sa fim la fel de responsabili in privinta prevenirii imbolnavirilor cu SARS-CoV-2.

Poate nu ar strica ca si presedintele Consiliului Judetean Suceava sa faca un demers in acest sens, avand in vedere cat au suferit sucevenii, indiferent de varsta, de pe urma felului in care a gestionat criza epidemiologica din Suceava. Ar fi primul demers concret de pe urma caruia ar beneficia cetatenii intregului judet. Ar fi ceva practic, util si de ajutor pentru cei care au avut de suferit de pe urma deciziilor eronate luate de domnia sa. Dar probabil un asemenea gest nu are un impact electoral corespunzator, din acest motiv nu credem ca presedintele Consiliului Judetean Suceva se va arata deschis acestei propuneri.

Ne spuneti ca e ...

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ newsMe.ro ]

Asanare si distrugere munitie neexplodata

Vineri, 15 Mai 2020, ora 15:56

Asanare si distrugere munitie neexplodataIn perioada 11-13 mai a.c., Grupa Pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bucovina" al judetului Suceava a desfasurat misiuni de asanare si distrugere a munitiei neexplodate, pe raza localitatii Neagra, din orasul Brosteni.

Pirotehnistii I.S.U. Suceava au fost sprijiniti de catre colegi politisti si jandarmi, precum si de lucratorii Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al orasului Brosteni.

Elementele de munitie proveneau din Primul Razboi Mondial, unele dintre ele fiind in perfecta stare de functionare, si au fost gasite pe raza localitatii Neagra, in zona Ortoaia. Distrugerea acestora s-a executat prin explozie, folosindu-se procedeul electric, dublat de un procedeu pirotehnic de siguranta.

Pe parcursul celor trei zile, au fost asanate si distruse 836 de elemente de munitie, majoritatea proiectile explozive de artilerie, de diferite calibre.

In urma distrugerii nu au rezultat victime, pagube materiale sau accidente ecologice, misiunea pirotehnistilor incheindu-se cu succes.

*

* *

Pirotehnistii I.S.U. Suceava reamintesc populatiei principalele masuri care se aplica la descoperirea unor munitii ramase neexplodate:

- Se interzice atingerea munitiilor cu mana sau cu alte obiecte;

- Se interzice lovirea sau miscarea munitiilor descoperite in pamant sau la suprafata;

- Se interzice introducerea in foc a munitiilor descoperite;

- Se interzice demontarea focoaselor sau a altor parti componente si sectionarea acestora;

- Se interzice jocul cu ...

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ newsMe.ro ]

Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Suceava isi reia activitatea i

Vineri, 15 Mai 2020, ora 12:31

Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte Suceava isi reia activitatea iIncepand de Serviciului Public Comunitar de Pasapoarte, va avea program de lucru cu publicul in intervalul orar 08.00- 20.00. luni, 18.05.2020,

Cererile pentru eliberarea pasapoartelor simple electronice, respectiv a pasapoartelor simple temporare, se depun, in baza programarilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro

Detaliile despre plata taxelor aferente contravalorii pasaportului pot fi accesate pe pagina de internet a Institutiei Prefectului judetului in care va fi achitata taxa.

Pentru solicitantii aflati in imposibilitatea efectuarii unei programari on line, se va realiza o analiza individuala cu privire la posibilitatea preluarii cererilor acestora, in intervalele de timp nerezervate prin portalul www.epasapoarte.ro .

Se va redimensiona intervalul de programare pentru preluarea cererii de la 7 minute la 10 minute, pentru a asigurarea timpului necesar efectuarii operatiunilor de igienizare corespunzatoare, dupa preluarea fiecarei cereri.

Se mentine masura suspendarii activitatii de la punctul de lucru mobil Radauti.

Nu vor mai fi solicitate documente care sa ateste necesitatea unor calatorii care se vor efectua in cel mult 30 de zile de la momentul inregistrarii cererii, acest lucru fiind valabil si pentru cererile depuse in data de 15.05.2020.

Accesul solicitantilor, si dupa caz, a reprezentantilor legali in sediul serviciului public comunitar de pasapoarte in vederea depunerii cererilor de eliberare a pasapoartelor este permis in baza programarii ...

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ newsMe.ro ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
VIDEO Imagini socante din gospodaria groazei: o batrana neajutorata, dezbracata si cazuta in noroi este batuta de o femeie, in curtea unei case
Imaginile socante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tanar care ar fi originar din ...
VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imaginile care nu au fost difuzate de la inmormantarea IPS Pimen
Arhiepiscopul Radautilor si Sucevei, IPS Pimen, a fost condus vineri pe ultimul drum. Acesta a murit ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor