A murit bărbatul de 61 de ani în apartamentul căruia s-a produs explozia din cartierul sucevean Burdujeni. Avea arsuri și traumatisme multiple

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 09:37
1751 citiri
A murit bărbatul de 61 de ani în apartamentul căruia s-a produs explozia din cartierul sucevean Burdujeni. Avea arsuri și traumatisme multiple
Suceveanul în apartamentul căruia s-a produs o exploze a murit la spital FOTO stirisuceva.net

Suceveanul de 61 ani, rănit în explozia de luni dimineață, a murit a murit la spitalul din Iași unde fusese transferat din cauza rănilor grave.

Bărbatul a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corporală, din cauza unei explozii. Acesta a fost preluat şi transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire încă de la internare.

„Din păcate pacientul cu arsuri a murit aseară. Avea și traumatisme multiple”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, potrivit bzi.ro.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, anunţa ieri seară, 5 decembrie 2022, faptul că pacientul era în stare gravă, iar prognosticul era unul rezervat.

„Bărbatul a fost transferat de la Suceava cu ambulanţa. După, a fost diagnosticat cu arsură pe suprafaţa corporală de 90%. Este intubat şi ventilat mecanic. Arsură a fost produsă prin explozie. Condiţiile meteo nefavorabile nu au permis transferul cu elicopterul, dar a fost preluat în terapie intensivă la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Este sub îngrijirea colegilor din Clinica de Chirurgie Plastică şi a colegilor din Terapie Intensivă. O stare gravă şi un prognostic rezervat. Este vorba de o arsură pe suprafaţă mare, cu consecinţe foarte grave asupra stării generale a acestui pacient”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu – şefa UPU SMURD Iaşi.

Explozia a avut loc într-un bloc de locuințe din cartierul Burdujeni al orașului Suceava, luni dimineață, 5 decembrie. Trei persoane au fost rănite, printre care și proprietarul blocului unde s-a produs ezplozia.

Conform ISU Suceava, locatarii din două scări de bloc au fost evacuaţi sau s-au autoevacuat.

Explozia s-a soldat şi cu distrugeri majore, inclusiv a autoturismelor parcate în apropierea blocului.

Mai multe apartamente au rămas fără geamuri din cauza exploziei.

Incendiu devastator la Suceava. Trei gospodării au fost mistuite de flăcări
Incendiu devastator la Suceava. Trei gospodării au fost mistuite de flăcări
Trei gospodării din satul Costişa - comuna Frătăuţii Noi sunt afectate, luni dimineaţă, de un incendiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)...
Incendiu la parterul unui bloc. Locatarii au fost evacuați
Incendiu la parterul unui bloc. Locatarii au fost evacuați
Un incendiu a izbucnit duminică, 18 februarie, într-un apartament situat la parterul unui boc de pe strada Păcii din Slatina. 16 persoane au fost evacuate preventiv din imobil, au informat...
#suceava, #explozie, #apartament, #barbat mort, #spital Iasi , #stiri sociale