8 Noiembrie 2019 -Ziua Internationala a Radiologiei

   

Directia de Sanatate Publica Judeteana Suceava, in colaborare cu medicii radiologi, imagisti, tehnicienii si profesionistii din domenii conexe, celebreaza in data de 8 noiembrie 2019 Ziua Internationala a Radiologiei cu tema "Imagistica Sportiva".
Prin tematicile alese campania are in vedere constientizarea si informarea populatiei cu privire la:

1.Potentialul medical si stiintific al imagisticii medicale

2.Rolul esential al radiologilor si al imagistilor in cadrul echipei medicale

3.Standardele educationale si profesionale crescute solicitate personalului care lucreaza in domeniul imagisticii medicale.

Campania are ca scop evidentierea rolului esential pe care specialistii din domeniul imagisticii il joaca in detectarea, diagnosticul si managementul bolilor musculo-scheletale, acestia contribuind la cresterea calitatii tratamentului acestor pacienti.

Obiectivele campaniei sunt cresterea nivelului de informare a populatiei cu privire la rolul radiologiei si a imagisticii in cadrul unor ingrijiri de sanatate sigure, precum si imbunatatirea intelegerii pozitiei pe care medicii si tehnicienii radiologi il ocupa in procesul de acordare a ingrijirilor de sanatate.

Cu acest prilej, promovam sloganul campaniei mondiale "Sa sarbatorim impreuna!" si sloganul campaniei nationale "Imagistica Sportiva - o mana intinsa noilor recorduri!", impreuna cu materialele elaborate de CNEPSS-CRSP Cluj.

Ministerul Sanatatii, prin Institutul National de Sanatate Publica, asigura coordonarea la nivel national a acestei campanii.

Sustineti Campania "Imagistica Sportiva - o mana intinsa noilor recorduri!"

Contribuiti la cresterea nivelului de informare a populatiei cu privire la rolul radiologiei si a imagisticii in cadrul ingrijirilor de sanatate sigure!
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 07:32
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Accident cu trei masini implicate la Sala Sporturilor. Trafic ingrozitor dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei
Duminica seara, in jurul orei 17.30, pe Calea Unirii din Suceava, in dreptul Salii Sporturilor a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor