A plouat cu amenzi in urma unei actiuni de amploare a politistilor din Suceava

   

In perioada 04.10-10.10.2019, politistii suceveni au actionat zilnic pentru pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar si pentru a asigura o interventie prompta la orice eveniment. Urmare a activitatilor desfasurate si a masurilor dispuse, nu au fost inregistrate evenimente rutiere grave, traficul rutier desfasirtndu-se in conditii de siguranta.

Pentru desfasurarea activitatilor preventive in teren si pentru organizarea actiunilor de identificare in trafic a celor care incalca legislatia rutiera au actionat 276 de politisti.

Au fost constatate 36 de infractiuni, dintre care 19 in flagrant, o persoana fiind retinuta si introdusa in arestul IPJ Suceava.

De asemenea, a fost depistata o persoana urmarita la nivel national.

Au fost aplicate 989 sanctiuni contravetionale in valoare de 217.646 lei.

Au fost retinute 69 de permise de conducere si au fost retrase 39 de certificate de inmatriculare.

Totodata, au fost retinute si 18 seturi de placute cu numere de inmatriculare.

Pentru identificarea celor care incalca regimul legal de viteza au fost utilizate 11 dispozitive radar. De asemenea, au fost folosite 4 dispozitive Drugtest.

Pentru ca sucevenii
si turistii sa se bucure de zilele frumoase de toamna si sa ajunga in siguranta la destinatie, si in acest weekend politistii rutieri se vor afla in teren cu un numar sporit de echipaje de monitorizare si indrumare in trafic dar si autospeciale cu aparatura radar.

De asemenea si politistii de ordine publica vor spori in acest week-end numarul de patrulari efectuate, in special in zona drumurilor publice si in zonele in care se organizeaza diverse manifestari culturale, artistice si sportive.
Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 19:31
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor