Arhiepiscopul Sucevei, despre restrictiile impuse la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva: "Cei infestati cu Covidul marxismului nu cred!"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Octombrie 2020, ora 16:15
27 citiri
IPS Calinic, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, a criticat dur restrictiile impuse de autoritati la pelerinajul cu moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, in contextul pandemiei de COVID-19. "De altfel, era lesne de inteles ca se va ajunge aici; in Scriptura gasim scris ca "va fi ratacirea de pe urma mai rea decat cea dintai" (Matei 27, 64). Ne-au lasat fara slujba de Inviere, trebuie sa ne lase si fara cea de Craciun! Fiecare perioada isi are Diocletienii si Maximilienii ei. Uneori chiar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.