Arme neletale ridicate de politisti in urma unei perchezitii

   

La 06.11.2019, in urma continuarii cercetarilor intr-un dosar penal , suspect fiind un barbat de 28 de ani din comuna Vama, politistii Sectiei 14 Politie Rurala Vama sprijiniti de Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, au pus in aplicare mandatul de perchezitie domiciliara emis de Judecatoria C-lung Moldovenesc, la imobilul in care locuieste barbatul, ocazie cu care intr-o anexa au fost identificate doua pistoale, unul cu capse ce trebuie supus autorizarii si un pistol tip airsoft cu 12 cartuse, ce nu necesita autorizarea.
Totodata, cu ocazia perchezitiei au fost identificate si ridicate mai multe tuburi cartus ce au fost ridicate impreuna cu cele trei arme si munitia aferenta urmand a fi expertizate.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de "nerespectarea regimului armelor si munitiilor" si "uz de arma fara drept", Parchetul de pe langa Judecatoria C-lung Moldovenesc dispunand prin ordonanta ca cercetarile sa fie preluate de Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava.
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 10:18
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Accident cu trei masini implicate la Sala Sporturilor. Trafic ingrozitor dinspre Burdujeni spre centrul Sucevei
Duminica seara, in jurul orei 17.30, pe Calea Unirii din Suceava, in dreptul Salii Sporturilor a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor