Cel mai tanar primar din Suceava, despre cum a convins alegatorii: "Nu le-am promis nici apa, nici canalizare, nici gaz"

Sursa: Adevarul
Marti, 29 Septembrie 2020, ora 16:13
183 citiri
Parwusor Ticu Ezekiel Beltic are doar 26 de ani si a castigat functia de primar al orasului Salcea, obtinand mai multe voturi decat cei 7 contracandidati ai sai la un loc. Ezekiel a demonstrat ca la alegerile locale conteaza mai mult omul decat partidul. Tanarul nu a mai facut politica pana acum si a candidat din partea unui formatiuni politice fara notorietate. Parwusor Ticu Ezekiel Beltic a castigat functia de primar al orasului Salcea, in urma alegerilor de pe 27 septembrie, cu un scor la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.