Colegiul National "Stefan cel Mare" din Suceava regreta trecerea in eternitate a fostului director Rodica Alexandru: A fost un exemplu de competenta, tact si diplomatie, entuziasm si incredere, toate puse in slujba scolii si a oamenilor ei

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 10:56
54 citiri
Colectivul de cadre didactice al Colegiului National "Stefan cel Mare" din Suceava a anuntat ca imbraca de joi haine cernite, in semn de doliu si omagiu, la trecerea in eternitate a celei care a fost profesorul Rodica Alexandru si a carei cariera didactica culmineaza cu obtinerea doctoratului in istorie si cu longeviva responsabilitate de director, care o si singularizeaza intr-o lume a elitelor scolii sucevene.
/* custom css */ .tdi_2.td-a-rec{ text-align: center; }.tdi_2 .td-element-style{ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.