Continua demersurile pentru infiintarea asocierii turistice Bucovina, initiativa lansata de CJ Suceava impreuna cu Gura Humorului, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei si la care sunt asteptate sa adere si celelalte statiuni din judet

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 16:51
30 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a intalnit, miercuri, la Campulung Moldovenesc cu primarii localitatilor-statiune turistica Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc si Gura Humorului pentru discutii aplicate despre pasii de facut pentru infiintarea asa numitei statiunii turistice Bucovina, au unei asocieri de dezvoltare turistica pe principiul instrumentului Investitiei Teritoriale Integrate(ITI) care sa beneficieze finantare europeana.
.tdi_2_5ba.td-a-rec{text-align: ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.