Covor de flori si de lumanari aprinse in fata liceului din Suceava, pentru directorul rapus de COVID-19: "Un munte de om, un munte de suflet"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Octombrie 2020, ora 10:12
43 citiri
Sute de elevi, absolventi, profesori sau oameni care nici nu l-au cunoscut au ajuns la Colegiul National "Mihai Eminescu" din Suceava ca sa-i aduca un ultim omagiu profesorului Renato Tronciu, director al unitatii de invatamant, care a fost rapus de COVID-19. Este doliu la Colegiul National "Mihai Eminescu", din municipiul Suceava, pentru ca directorul Renato Tronciu a fost rapus de COVID-19.
Indragitul profesor de educatie fizica si sport s-a stins din viata in noaptea de 9 spre 10 octombrie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.