Dan Acibotarita:" Un pedofil, un criminal, are mai multe drepturi si este aparat de catre statul roman, Uniunea Europeana, in defavoarea romanului"

   

Va transmitem un comunicat de presa din partea Paridului Verde filiala Suceava:
Partidul Verde filiala judeteana Suceava considera ca, s-a ajuns ca viata romanului, in tara lui, sa nu mai ai aiba valoare.

Noi, verzii suceveni, am constatat ca un pedofil, un criminal, are mai multe drepturi si este aparat de catre statul roman, Uniunea Europeana, in defavoarea romanului. Am mai observat ca familia, nucleul de baza al unei natiuni, in Romania este marginalizata, dar minoritatile sexuale, in special homosexualii, sunt aparati, promovati, mai ales de catre UE.

Din nefericire scara valorilor morale si crestine- traditionale din Romania, usor, usor, sunt inlaturate de catre pupatorii romani de dosuri, dornici de putere, dar lipsiti de iubire de familie, credinta si tara, de la Bruxelles.

Partidul Verde filiala judeteana Suceava nu are ceva cu minoritatilor sexuale, dar fiecare trebuie sa-si stie locul intr-o societate, iar cei care defileaza prin Parlamentul UE ca niste aparatori ai acestora, sa-si cunoasca mai intai tara si nevoile.

De asemenea, noi, verzii suceveni, am observat ca drumul care leaga Paltinoasa de Cacica, din judetul Suceava, spre final de vara a intrat in modernizare-reparatii, dar din nefericire dupa ce a fost spart, largit, lucrarea a fost abandonata, utilajele au plecat din acea zona, iar cum frigul bate la usa, exista sanse mari ca finalizarea lucrarilor sa depaseasca 2019. Daca se va intampla acest lucru accesul, spre statiunea Cacica, va fi greoi.

Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava
Duminica, 29 Septembrie 2019, ora 13:47
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Patronul de la "Painea de aur" a murit noaptea trecuta, dupa ce s-a infectat cu coronavirus
Gheorghe Lacatus a ajuns la spitalul sucevean in urma cu trei saptamani, pentru niste probleme ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor