Daniel Cadariu :"Ioan Stan a preferat sa se ascunda dupa fusta femeii"

   

Va transmitem un comunicat semnat de senatorul PNL Daniel Cadariu
"Am vazut in ultima vreme o activitate scriitoriceasca febrila a "capeteniei de trib" social-democrat din judet, Ioan Stan. Comunicate peste comunicate ce lovesc in singurul om care a facut ceva concret pentru judetul Suceava si Bucovina, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur.In comunicate presedintele PSD Suceava e un mare viteaz. In realitate insa nu face decat sa demonstreze o uriasa lasitate.

Am sa explic si de ce.

In primul rand pentru ca s-a sucit si nu mai vrea sa candideze la presedintia Consiliului Judetean Suceava ca sa se "bata" in mod direct cu Gheorghe Flutur, cel pe care-l infiereaza in comunicate.

A preferat sa o bage la inaintare pe Mirela Adomnicai. Cum s-ar spune in termeni populari a preferat sa se ascunda dupa fusta femeii. Si face asta dintr-un motiv foarte simplu: stie ca va pierde in fata lui Gheorghe Flutur si risca astfel sa piarda si partidul din mana.

Nu ca Mirela Adomnicai ar avea vreo sansa in fata lui Gheorghe Flutur, dar esecul in cazul ei nu ar avea consecinte asa de drastice ca in cazul domniei sale.

Apoi am vazut ca senatorul PSD sucevean foloseste tinerii din partid sa-i dea "topoare" lui Gheorghe Flutur in loc sa-i invete lucruri frumoase, constructive. Se ascunde practic dupa tineri.Aici ce pot sa spun? Cu un asemenea curaj nu cred ca poate ajunge mai departe de Falticeni.Politica de "vizuina" a lui Ioan Stan stirbeste mult calitatea actului politic la nivelul judetului nostru.

O sa radeti, insa avem nevoie de un partid de opozitie sanatos, reformat, cu care sa ne confruntam in idei si proiecte pentru ca lumea sa inteleaga ceva.

Asa insa, cu un om care se ascunde dupa fusta femeii si dupa "papionul" unui tanar care probabil vrea si el pe o lista undeva, nu e greu de ghicit care va fi optiunea electoratului".
Luni, 29 Iunie 2020, ora 10:43
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Detalii halucinante in cazul familiei care a desigilat sicriul unui mort de COVID-19: "Uitati, oameni buni, ce legi sunt!"
Vaduva barbatului mort de COVID-19 a fost amendata de inspectorii Directiei de Sanatate Publica ...
Gospodariile din mai multe localitati sucevene au fost inundate
Potrivit ISU Suceava, pana la ora 21:00, pompierii militari suceveni au intervenit pentru evacuarea ...
La Putna, coronavirusul a fost dat uitarii
Ca in fiecare an, la Putna, pe 2 iulie, a fost praznicul voievodului Stefan cel Mare si Sfant si au ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor