Deputatul PSD de Suceava Alexandru Radulescu spune ca ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a reusit sa aduca o ofensa spiritualitatii si culturii crestine la redeschiderea Muzeului National de Arta Contemporana, in timp ce ministrul raspunde ca ministeru

Sambata, 13 Iunie 2020, ora 20:44
22 citiri
Deputatul PSD de Suceava Alexandru Radulescu, purtator de cuvant al PSD Suceava, a apreciat, sambata seara, ca prin sustinerea evenimentului de deschidere a sezonului expozitional de la Muzeul National de Arta Contemporana, ministrul sucevean al Culturii, Bogdan Gheorghiu, a reusit sa aduca o ofensa spiritualitatii si culturii crestine, dar Ministerul Culturii a transmis intr-un comunicat ca nu a organizat evenimentul si nu a avut o implicare conceputuala sau financiara.
.tdi_2_d68. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.