Doi caini inecati au fost gasiti in localitatea Patrauti. Asociatia pentru protectia animalelor "Casa lui Patrocle" roaga internautii sa identifice cainii pentru a putea fi gasit faptasul

Marti, 19 Mai 2020, ora 10:58
16 citiri
"Doi caini cu zgarzi la gat legati si innecati intr-un iaz din Patrauti. Unul legat si cu lantul, iar celalalt cu o sufa. Cainele negru a fost gasit impachetat intr-un rucsac negru, celalalt intr-un sac de rafie. Deasupra bagajelor era pus un palet, iar peste palet bucati de calaburi," precizeaza Asociatia.
Membrii Asociatiei au anuntat Politia, insa este nevoie ca cineva sa recunoasca cainii. Pozele originale pot fi vazute aici (Atentie, sunt cu puternic impact emotional!).
Redam adresarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.