Editia VIII-a a Concursului National "Mesajul meu antidrog"

   

EDITIA A XVII-A A CONCURSULUI NATIONAL "MESAJUL MEU ANTIDROG" 2020 - se afla in plina desfasurare, noul termen de transmitere al lucrarilor fiind 12 iunie 2020.
Elevii isi pot exprima liber, intr-o forma de comunicare artistica, opiniile si atitudinile lor in legatura cu consumul de droguri, in cadrul editiei a XVII-a a concursului "Mesajul meu antidrog", cu tema "Mesajul meu antidrog", desfasurata, la nivel local, de catre Agentia Nationala Antidrog (A.N.A.), prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Suceava si Consiliul Judetean Suceava. Creatiile si implicarea elevilor vor fi rasplatite cu premii adecvate varstei acestora, premii constand in miniboxe portabile, oferite de Consiliul Judetean Suceava.

Concursul se adreseaza elevilor din cadrul institutiilor din invatamantul preuniversitar (gimnaziu si liceu) si se deruleaza pe urmatoarele sectiuni: film de scurt metraj si spot video, arte vizuale- grafica, pictura si fotografie, free-style (sculptura, quilling, materiale reciclate, lucru manual, muzica, eseu, poezie, naratiune, vlog, aplicatii pentru smartphone), iar criteriile de evaluare a lucrarilor urmaresc incadrarea in cerinte (tematica si dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului si a subiectului ales, acuratetea stilului, claritatea limbajului.

Informatii despre regulamentul concursului se pot obtine prin intermediul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava. De asemenea, lucrarile si fisele de inscriere completate se transmit, prin Posta Romana, la adresa sediului C.P.E.C.A. Suceava din Str. Petru Rares, nr. 5, in incinta Camerei de Conturi Suceava, et. 2, camera 24 sau pot fi trimise pe adresa de e-mail: cpeca.suceava@ana.gov.ro.
Vineri, 22 Mai 2020, ora 09:47
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imaginile care nu au fost difuzate de la inmormantarea IPS Pimen
Arhiepiscopul Radautilor si Sucevei, IPS Pimen, a fost condus vineri pe ultimul drum. Acesta a murit ...
VIDEO Imagini socante din gospodaria groazei: o batrana neajutorata, dezbracata si cazuta in noroi este batuta de o femeie, in curtea unei case
Imaginile socante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tanar care ar fi originar din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor