Fostul international Selim Benachour, antrenor in Suceava: "Parinti, lasati-va copiii sa aleaga ce le place, nu puneti presiune pe ei"

Sursa: Adevarul
Duminica, 20 Ianuarie 2019, ora 10:45
65 citiri
De-a lungul carierei sale de fotbalist, Selim Benachour a evoluat pentru echipe precum Paris Saint Germain si Malaga. Inainte sa devina fotbalist, a vrut sa se faca ciclist. Abia dupa ce hotii i-au furat doua biciclete a pus piciorul pe minge. Fotbalistul francez de origine tunisiana Selim Benachour este in prezent antrenor al echipei de liga a III-a Foresta Suceava.
Selim Benachour s-a nascut pe 8 septembrie 1981, intr-o familie de imigranti. Parintii sai s-au cunoscut in Tunisia, s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.