Gest greu de inteles a unui tanar din Marginea. A fost incatusat imediat de politisti

   

Politistii din cadrul SPR3 Marginea au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt pe raza comunei Dornesti. Politistii s-au deplasat la locul indicat de apelant, unde l-au identificat pe Suun barbat de 58 ani, din com. Dornesti, iar in urma verificarilor efectuate, au stabilit ca in in jurul orei 08.50, persoana vatamata a auzit afara zgomote, respectiv cum cineva a batut in usa si geamurile locuintei.
Nestiind ce se intampla, barbatul a verificat camerele de supraveghere, observand cum in curtea imobilului sau de domiciliu a patruns o persoana de sex masculin, iar din una dintre anexele locuintei a luat o scara, dupa care s-a indreptat catre locuinta, intrand in aceasta prin stablatul degradat ca urmare a producerii unui incendiu. In urma masurilor operative intreprinse barbatul banuit de comiterea faptei a fost identificat ca fiind un tanar de 20 ani, din com. Marginea.

Pe parcursul cercetarilor s-a stabilit faptul ca acesta se afla in stare de recidiva, fiind condamnat anterior pentru savarsirea infractiunii de "talharie" si retinut la data de 05.10.2019 de catre Politia mun. Suceava, fata de el fiind dispusa anterior masura controlului judiciar de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava pe o perioada de 60 zile in perioada 06.10.2019-04.12.2019. In cauza s-a dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a suspectului, acesta fiind introdus in arestul IPJ Suceava.

S-a intocmit dosar penal privind "tentativa la infractiunea de furt calificat".
Joi, 17 Octombrie 2019, ora 11:48
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Patronul de la "Painea de aur" a murit noaptea trecuta, dupa ce s-a infectat cu coronavirus
Gheorghe Lacatus a ajuns la spitalul sucevean in urma cu trei saptamani, pentru niste probleme ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor