Gheorghe Flutur, replica pentru Ioan Stan: Alocam acum fonduri pentru spitalele care sunt in lupta Covid-19, iar cel din Falticeni am inteles ca nu a dorit sa intre in prima linie. Nu cred ca postura miloaga in care va situati va ajuta in campania pentru

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 14:01
27 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a explicat liderului PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, motivele pentru care in sedinta de vineri nu sunt alocate fonduri si pentru spitalul din Falticeni, aratand ca nu a fost primita nicio solicitare in acest sens de la Primaria Falticeni, asa cum au facut-o celelalte orase, iar spitalul din Falticeni nu a dorit sa intre, acum, in prima linie de lupta cu Covid-19.
"Buna dimineata, domnule Stan! Vad ca v-ati trezit. Va amintesc ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.