Glovo livreaza de astazi cumparaturile personale in Suceava

   

Glovo, aplicatia de servicii de livrare rapida, este disponibila pentru locuitorii din Suceava care doresc sa-si faca cumparaturile personale intr-un mod eficient.
Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor sa comande, sa trimita si sa primeasca orice.

In prima faza, locuitorii din Suceava vor avea acces la produsele restaurantelor McDonald's si KFC si se pot aproviziona de la hypermarket-ul Kaufland. In plus, cu ajutorul categoriei "Curier express", clientii pot folosi aplicatia pentru a trimite pachete sau plicuri in oras, nu mai grele de 9 kg, care ajung la destinatar in mai putin de o ora. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasa, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genti si alte obiecte.

"In ultima perioada, tot mai multi oameni au avut nevoie de locuri de munca si de servicii de livrare, motiv pentru care credem ca prezenta noastra pe plan local va fi benefica pentru locuitorii orasului si acum, dar si multa vreme dupa ce se vor atenua efectele actuale la nivel economic si social", a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo Romania.

In ultimele doua luni, Glovo a luat numeroase masuri de protectie pentru curierii si clientii lor in cele 27 orase din tara in care este prezenta: a echipat toate sediile Glovo cu peste 20.000 de masti, manusi si dezinfectante, a dezactivat semnatura de livrare astfel incat sa nu mai existe contact intre curier si client, a exclus zonele cu risc ridicat din ariile de livrare sau preluare, deruleaza in mediul online training-ul dedicat curierilor. Glovo continua sa isi informeze zilnic curierii si partenerii despre masurile de igiena si protectie in manipularea, transportul si predarea comenzilor.

Pe parcursul anului, Glovo va incheia parteneriate cu restaurante locale si lanturi nationale, magazine de cosmetice, florarii si supermarketuri din Suceava. Glovo impulsioneaza partenerii din HoReCa sa isi pastreze business-urile active, implicandu-se in sustinerea lor.

"Incercam sa fim un real sprijin pentru restaurante, din moment ce inca nu pot primi clienti in locatiile lor. Glovo le ofera suport prin consultanta in adaptarea meniurilor pentru zona de livrari, dar mai ales prin posibilitatea adoptarii modelului nostru de business Marketplace, pe care potentialii parteneri il pot folosi pentru a-si optimiza afacerile si pentru a-si pastra angajatii. Acest model le permite restaurantelor sa-si foloseasca propriii angajati pentru livrare, ii ajuta sa-si creasca vizibilitatea si vanzarile (prin discount-uri, taxe de livrare scazute, campanii 1+1 gratis etc.) si multe altele", a adaugat Victor Racariu.

Cum functioneaza aplicatia Glovo?

⋎Descarca aplicatia gratuit de pe Google Play sau App Store si creeaza-ti un cont;

⋎La deschiderea aplicatiei va trebui sa setezi locatia actuala in cazul in care nu este actualizata corect automat, pentru a vedea ce este disponibil in zona in care te afli;

⋎Alege o categorie din cele predefinite;

⋎Comanda orice doresti si urmareste curierul in timp real pana ajunge la tine;

⋎Vei primi un email cu informatii despre comanda plasata;

⋎Poti contacta curierul Glovo in timpul livrarii pentru nelamuriri sau informatii;

⋎Plateste cu cardul introdus in contul tau direct din aplicatie sau cash la livrare

⋎La predarea comenzii de catre curier verifica daca totul este in regula, apoi semneaza pentru confirmarea primirii;

⋎Ofera un rating restaurantului/magazinului de la care ai comandat, precum si curierului care ti-a livrat comanda;

⋎Dupa finalizarea comenzii, gasesti pe email confirmarea livrarii si suma pe care ai autorizat-o pentru plata, cu toate detaliile despre costurile implicate.

In 2 ani de activitate a Glovo in Romania, au fost comandate peste 16,3 milioane de produse, restaurantele, supermarketul si curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii in aplicatie.

Despre Glovo

Glovo este o aplicatie de livrare rapida care permite utilizatorilor sa comande orice, sa trimita sau sa primeasca orice pachet, din si in orasul in care se afla. Aplicatia s-a lansat pe piata din Romania in luna mai 2018, serviciile fiind disponibile, in prezent, in 27 de orase din Romania, respectiv Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, Sibiu, Arad, Ploiesti, Braila, Galati, Oradea, Pitesti, Buzau, Slatina, Targu Mures, Alba Iulia, Bacau, Deva, Baia Mare, Focsani, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Corbeanca, Satu Mare si Suceava.

Glovo opereaza in marile capitale din Europa si EMEA, precum Roma, Madrid, Paris, Varsovia, Kiev, Nairobi, dar si in 9 tari din America de Sud precum Peru, Argentina, Ecuador si Panama, fiind prezent in peste 257 de orase din 33 de state.
Vineri, 22 Mai 2020, ora 09:50
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imaginile care nu au fost difuzate de la inmormantarea IPS Pimen
Arhiepiscopul Radautilor si Sucevei, IPS Pimen, a fost condus vineri pe ultimul drum. Acesta a murit ...
VIDEO Imagini socante din gospodaria groazei: o batrana neajutorata, dezbracata si cazuta in noroi este batuta de o femeie, in curtea unei case
Imaginile socante au fost publicate pe contul de Facebook al unui tanar care ar fi originar din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor