Invata din practica! INDIP - Selectie Grup Tinta -

   

Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava si SC Great People Inside SRL din Brasov, implementeaza proiectul "Invata din practica! INDIP" - Cod SMIS: 107439.
Obiectivul general al proiectului Invata din practica! INDIP vizeaza dezvoltarea resurselor umane prin imbunatatirea utilizarii tehnologiilor informatiei si comunicatiilor, crearea de medii de practica in cadrul universitatii si cresterea accesului la activitati de invatare la un potential loc de munca (stagii de practica), care sa faciliteze insertia pe piata muncii a absolventilor de studii tertiare, pentru un numar de 250 studenti inmatriculati in sistemul national de invatamant (licenta si master).

In perioada 7.10 - 27.10.2019, se deruleaza etapa de depunere a dosarelor de candidatura in vederea participarii in grupul tinta al proiectului pentru anul academic 2019-2020. Grupul tinta al proiectului va fi format din minimum 100 de studenti, inscrisi la programele de studii de licenta si de masterat din cadrul Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava, care frecventeaza cursurile Facultatii de Stiinte Economice si de Administratie Publica si ale Facultatii de Istorie si Geografie (atat la forma de invatamant cu frecventa, cat si la forma de invatamant la distanta).

Pentru a fi eligibil, candidatul trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele cerinte: sa fie student sau masterand inmatriculat in anul II (anul de studii care prevede disciplina "Practica" in planurile de invatamant) in cadrul Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava, la una din facultatile: Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica sau Facultatea de Istorie si Geografie; are domiciliul/resedinta in regiunea de Nord-Est, in mediul rural sau urban; este cetatean romani sau al unui stat membru al Uniunii Europene; accepta sa participe la toate activitatile prevazute in cadrul proiectului INDIP; nu beneficiaza / nu a beneficiat de finantare prin alte proiecte similare pentru servicii de consiliere vocationala si/sau de efectuare a stagiului de pregatire practica; nu a mai participat la activitati similare in alte proiecte; este de acord cu utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate pe parcursul perioadei de selectie.

Selectia grupului tinta va respecta principiului egalitatii de sanse si nediscriminarii si se va realiza fara conditionari, deosebiri, excluderi, preferinte, restrictii bazate pe criterii de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, categorie sociala, convingeri, gen, varsta, handicap, situatie sau responsabilitate familiala si alte asemenea criterii, care pot conduce la acte de discriminare directa sau indirecta.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni (25 iulie 2018 - 24 iulie 2020).

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.
Joi, 10 Octombrie 2019, ora 04:59
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Se redeschid restaurantele si salile de spectacol
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava a decis, joi, ca restaurantele si cafenelele ...
Scandal la Suceava - politician amendat pentru ca nu purta masca
Un fost candidat la functia de primar al Municipiului Suceava a facut scandal in plina strada dupa ...
Cum a reusit un tanar din "patria muraturilor" sa faca afaceri moderne cu retete traditionale
Lucian Laurus are 27 de ani si locuieste in orasul Milisauti, din judetul Suceava, cunoscut in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor